1 főre mennyi húst szoktak számolni pörköltnél?
Figyelt kérdés
Marha pörköltet fogunk főzni, a hús beszerzése az én feladatom lett , 1 főre mennyi hússal kell számolni? Körülbelül 20-an leszünk majd.2020. szept. 1. 19:57
1/5 anonim válasza:
Hát egy 250-300 g/ fő szerintem elég ha van mellé galuska.
Meg persze a pörköltbe más is megy, ezt se felejtsd el.
2/5 anonim válasza:
Jól mondja az első. 20 fő esetén szerintem ilyen minimum 6kg hús de, ha nagy étkű a csapat akkor inkább 8kg. (Így legalább maradni fog belőle másnapra.)
3/5 anonim válasza:
25-30 dkg/fő színhús egy vegyes férfi, nő(gyerek) társaság esetén, ha van köret is.
30-40 dkg/fő színhús, ha csupa nagyétkű férfiakból áll a banda, vagy ha csak kenyér van köretnek.(galuska, tarhonya, gnocchi, krumpli, tészta, stb köret esetén sokan szinte csak szaftot esznek, húst alig)
4/5 anonim válasza:
Csont is legyen benne, különösen ha csirkéből lesz. Jót tesz az ízének.
5/5 anonim válasza:
4-es: a szövegértelmezés nem megy????
"Csont is legyen benne, különösen ha csirkéből lesz. Jót tesz az ízének."
"Marha pörköltet fogunk főzni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!