Nagyobb testű papagájból készült pörköltnek olyan íze lenne mintha csirkéből készült volna?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 5. 20:15
3/11 anonim válasza:
Növényevő madár húsa miért ne lenne ehető? A majomhús is ehető.
Vsz a papagájpörköltet tovább kell főzni, mert ugye a csirke rövid idő alatt vágásérett lesz, a papagáj meg hosszabban él.
4/11 anonim válasza:
majd kiszól a fazékból: menj a búsba!
5/11 anonim válasza:
Egy ősi kínai mondás is azt tartja, hogy panír alatt minden hús egyenlő.
8/11 anonim válasza:
Ha nagyobb testű akkor sincs rajtuk mit enni. Egy ara is max 1 kg.
Szerintem nem lenne csirkeízű, mert már a fácán és a fürj húsa is különbözik a csirkéétől.
9/11 anonim válasza:
Biztos wuhanban is kiírt valaki egy ilyen kérdést csak denevér pörköltről. Neki nem jött be
10/11 anonim válasza:
Most miért is kellett lepontozni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!