Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pulykahere pörköltnél le kell...

Pulykahere pörköltnél le kell forrázni a heréket főzés előtt?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy le kell forrázni (1-2 percig lobogó vízbe tenni) mert így könnyebben lejön a hártya. Soha nem csináltam még és nem szeretném elrontani (hogy szétessen főzés közben). Aki csinált már ilyet és tudna segíteni, annak hálás lennék!
2016. ápr. 10. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
:DD
2016. ápr. 10. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell leforrázni és a hártyát sem kell leszedni.
2016. ápr. 10. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!