Szarvasi kotyogos kávéfőző el ha főzök kávét milyen típusú kávét vegyek hogy finom kávét készítsen? Azt tudom hogy a durva őrlésű a kő de nem láttad hogy rá lenne a kávéra írva. Az első főzés nagyon keserű lett, kerámia lapon főztem 4-es fokozat
"Azt tudom hogy a durva őrlésű a kő de nem láttad hogy rá lenne a kávéra írva." hát ez a mondat teljesen értelmetlen. A központozás teljes hiánya is marha zavaró, igazat kell adnom az első válaszolónak.
Egyébként attól függ. Eddig mivel főztél kávét és mivel ízesíted? Ha nem kotyogóshoz vagy szokva, mindent erősnek és keserűnek fogsz találni.
Ha cukorral, édesítővel iszod, tegyél kicsit többet bele. Esetleg hígíthatod kevés forró vízzel vagy tejjel, tejporral akár. Ízlés dolga persze.
Őrült kávéból a Lavazza, Illy és a Davidoff jó, én az erős pörkölésűt szeretem ezekből is, de ez megint ízlés dolga. A sárga Tschibo-t nem ajánlom, kotyogóshoz nem túl jó és szvsz az íze is borzalmas. Olcsóbbak közül talán a Douwe Egberts jó aránylag, abból is a Paloma.
Bár ha van kávédarálód, jobb ha szemes kávét veszel és frissen darálod, valamennyire be tudod lőni azt is, hogy ne őröld túl apróra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!