Csigásdió kérdése:
Mit csinálnak a vegánok akkor, ha véletlenül megesznek valamit, ami nem vegán?
Figyelt kérdés
Mivel én tini vegán vagyok, egy húsimádó családban, sokszor félek attól, hogy próbálnak a nagyszüleim valami állati eredetűt csempészni a kajámba, pl.: nem vegán panírozás ,stb. Ha később kiderül, hogy nem vegán dolgokat ettem, akkor mit csináljak?2020. aug. 13. 07:33
51/56 anonim válasza:
a növényeket miért nem sajnáljátok?
52/56 anonim válasza:
Mondjuk mert nincs központi idegrendszerük...?
53/56 anonim válasza:
#52 az ízeltlábúaknak, és puhatestűeknek sinvs, mégsem eztek sem rákot, sem kagylót, sem lárvákat.
54/56 anonim válasza:
#52 gondolom nem néznek bociszemekkel, és nem adnak ki hangot amikor levágod őket
55/56 anonim válasza:
miért piszkáljuk a vegánokat, kérdező?
van egy pár vegán ismerősöm
magát nagyra tartó, de alapvetően hülye sznob mindegyik, aki hirtelen kitalálta hogy ő vegán, és ő ebben is különbözik az átlag pórnéptől
én pl. azért írtam ide, mert valamiért feldobta, holott egy olyan kulcsszót nem adtál meg amit beregeltem, szóval passz
56/56 anonim válasza:
az, hogy neked hülyék az ismerőseid, őket és téged minősít, nem a kérdezőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!