Mit csinálnak a vegánok akkor, ha véletlenül megesznek valamit, ami nem vegán?
9-essel teljes mértékben azonosulni tudok. Nem értem, miért lesz valaki vegán. Illetve értem, csak elszomorít.
De ha olyan nagyon sajnálod az állatokat, vagy bármely más okból nem eszel semmi állati eredetűt, akkor tagad meg szüleidet, hiszen ők megteszik. Olyan aljasok, hogy érző lényekből falatoznak, akkor nem méltóak hozzád. Pfuj!
Miért szomorít el, hogy valaki más nem eszik meg valamit? :D
Aki az előző három választ adta, ne foglalkozz vele. Egyrészt mert nálad primitív emberekkel sose foglalkozz, másrészt meg hadd élje ki a frusztrációját ilyen ártalmatlan módon, inkább a neten, mint máshol.
Az én nagyszüleim nagyon megértőek, ha ötödször mondom el, hogy mi az amit nem ehetek és miért nem ő meghallgatja, együtt főzünk stb. Csak nyugodtan kell beszélni velük minden helyzetben, mert meg fogják érteni.
Nálunk a mamamnak vannak házi tojásai, az abból készült sütit én speciel mindig megkostolom, megdicserem, mert szeretettel csinálja.
Namost a te kajafilozófiád az hogy nem eszel húst mert nem akarsz ártani az állatoknak de ha a mamádéknál eszel akkor azt az állatot a mamád vágta le neked semmi közöd hozzá és semmi nem lesz ha megeszed szóval nem értem azért nem eszel húst hogy védd az állatokat vagy azért mert nem szereted?
Amúgy azt az állatot a mamád akkor is levágja ha te eszel belőle ha nem szoval tökmindegy
Hol írja a kérdező, hogy a mamája vágna állatot?
Ja ezt én csak természetesnek vettem mert itt falun mindenki magának vágja nem is gondoltam hogy boltba veszi de mindegy a lényeg ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!