Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csinálnak a vegánok...

Csigásdió kérdése:

Mit csinálnak a vegánok akkor, ha véletlenül megesznek valamit, ami nem vegán?

Figyelt kérdés
Mivel én tini vegán vagyok, egy húsimádó családban, sokszor félek attól, hogy próbálnak a nagyszüleim valami állati eredetűt csempészni a kajámba, pl.: nem vegán panírozás ,stb. Ha később kiderül, hogy nem vegán dolgokat ettem, akkor mit csináljak?

2020. aug. 13. 07:33
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
40%

Ha spirituális okból vagy vegán, csak szimplán beszektásodtál, ha meg mert sajnálod az állatokat, meg nincs értelme ezen rágódnod mert nem járultál hozzá semmihez.

Egyébként a természetesség híve vagyok, és az ember mindenevő... ne legyél vegán.

2020. aug. 13. 09:52
 22/56 anonim ***** válasza:
77%
Már rosszul vagy a szagától. Régen nem voltál az?
2020. aug. 13. 10:03
 23/56 anonim ***** válasza:
42%

#21 basszus annyira nevetségesek az érveid.

az ember képes hús nélkül is élni, ez is teljesen természetes. japánban hosszú ideig nem ettek húst egyáltalán, ahogy indiában se sokan. az ember szabad ebben, hogy úgy éljen amit szépnek talál. És ha jól tud lakni úgy is, hogy nem okoz egy másik érző lénynek szenvedést, akkor ez szebb választásnak tűnik, mint szenvedést okozni.

az az érv is nevetséges, hogy ha nem vágnák le nem születne meg a boci. ha ez elfogadható lenne, akkor minden durvát meglehetne tenni élőlényekkel. pároztatod az állatot és ha megszületett a kicsi szanaszét kínzod és azt mondod, hogy különben meg sem született volna. és akár emberekre is átvihető lenne ez a logika.

annyira érthetetlen, hogy a vegánok egy kevesebb szenvedést okozó életformát választanak és ezért bántják őket.

2020. aug. 13. 10:13
 24/56 anonim válasza:
77%
Ha már a szagától is rosszul vagy akkor talán ez valami betegség vagy allergia lehet nézesd meg orvossal mert hogyha tényleg beteg vagy és ettél húst akkor gondok lehetnek viszont ha ettél és semmi bajod sincs akkor biza csak bemagyarázod magadnak.
2020. aug. 13. 10:14
 25/56 anonim ***** válasza:
58%

21-es!

Írtam, hogy feleslegesen ne kínozzuk. Ezt valahogy kihagytad. Véletlen, vagy szándékos?

2020. aug. 13. 10:18
 26/56 anonim ***** válasza:
55%

Nem mondtam hogy nem képes hús nélkül élni, csak hogy nem természetes.

Sem japánban nem volt általános veganizmus, sem indiában.

Mindigis a többség fogyasztott húst, sőtt az indiai kultúra híres a csirke ételeiről, a japánok meg a halételeikről.

2020. aug. 13. 10:20
 27/56 A kérdező kommentje:
#22 régen nem én főztem
2020. aug. 13. 10:20
 28/56 anonim ***** válasza:
51%

Oké, nem természetes hús nélkül élni. De akkor ezzel egyidőben mondj le a tejről, mert az r0hadtul nem természetes.

Mi lenne, ha mindenki azt ehetne amit akar, b.tatás nélkül? :)

2020. aug. 13. 10:21
 29/56 anonim ***** válasza:
87%

#26 egyrészt miért ne lenne természetes? ha egy majom faj x dolgot eszik az természetes és ha y-t az nem?

de amúgy az egész természetes nem természetes kérdésnek sincs semmi jelentősége a lényeg szempontjából. ami csak annyi, hogy melyik a jobb, a szebb életmód.

2020. aug. 13. 10:25
 30/56 anonim ***** válasza:
25%
Remélem, hogy a pandáknak is sokat prédikáltok arról, hogy ők húsevők, amit a bambusszal művelnek az nem természetes, úgyhogy tessék marhalábszárat rágcsálni inkább. :D
2020. aug. 13. 10:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!