Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kifozdebol vásárolt fűszeres...

Kifozdebol vásárolt fűszeres sültburgonya közt zöld és keserű darab is volt a rántotthusi mellé. Megettük. Vagyis ahogy beleharaptam kikoptem de azt a darabot lenyeltem már. Mennyire kárositottam vele magam?

Figyelt kérdés

Ráadásul horror áron 350/dkg vettem. Közben a legrosszabb öreg krumplibol sütöttek ki. Csiras volt valszeg meg zöld (szolaninos).

Úgy néz ki megint várandós vagyok plusz van egy egyéves kislányom is aki majdnem evett belőle. Így viszont "szerencsére" csak magam me

mérgeztem meg vele.

2019. szept. 4. 14:02
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytad a Brendonos ruhákat, és a romlott csokit. 😁
2019. szept. 5. 14:52
 52/55 anonim válasza:
100%
es a szeme is fonalferges volt 🙄
2019. szept. 5. 15:19
 53/55 anonim ***** válasza:
100%
48: nem magától találta meg az ételek kategóriát, eredetileg a gyerekvállalásban volt, mert "úgy néz ki, megint terhes".
2019. szept. 5. 16:32
 54/55 anonim ***** válasza:
#50 vagyok. Köszi a fonalférget meg a romlott csokit #51, #52. Ezeket el is felejtettem. :)
2019. szept. 5. 19:58
 55/55 anonim ***** válasza:
Valaki be tudná linkelni azokat a kérdéseket, amikről beszéltek? :D Mert én teljesen le vagyok maradva
2019. szept. 7. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!