Kifozdebol vásárolt fűszeres sültburgonya közt zöld és keserű darab is volt a rántotthusi mellé. Megettük. Vagyis ahogy beleharaptam kikoptem de azt a darabot lenyeltem már. Mennyire kárositottam vele magam?
Figyelt kérdés
Ráadásul horror áron 350/dkg vettem. Közben a legrosszabb öreg krumplibol sütöttek ki. Csiras volt valszeg meg zöld (szolaninos).
Úgy néz ki megint várandós vagyok plusz van egy egyéves kislányom is aki majdnem evett belőle. Így viszont "szerencsére" csak magam me
mérgeztem meg vele.
2019. szept. 4. 14:02
11/55 A kérdező kommentje:
*vagyis azt az egy falatot már nem koptem ki hanem lenyeltem és keserű íze volt neki.
2019. szept. 4. 14:12
12/55 anonim válasza:
Semmiféle bajod nem lesz, de én sem értem, hogy ha rossz volt, minek ettél belőle 10 dkg-t?
13/55 A kérdező kommentje:
Pont azt mondom finom volt csak ez az egy darab volt ami keserű volt addig ettem ameg ebbe bele nem haraptam.Azota nem is ettem elment az étvágy.
2019. szept. 4. 14:16
14/55 A kérdező kommentje:
Az az egy volt kicsit a hejanal zöld.
2019. szept. 4. 14:16
15/55 anonim válasza:
Azért volt a héja zöld,mert mikor kiszedték a földből nap érte sokáig.A napsutestol meg is keseredik.Semmi bajod nem lesz tőle 😉
16/55 A kérdező kommentje:
Akkor biztos a toxikologus kis nő hazudott hogy az szolanintol volt zöld és hoallo ugye?
2019. szept. 4. 14:25
18/55 anonim válasza:
Ráadásul az olajban sütés (170 fok) elbontja a szolanin nagy részét, nem úgy, mint a vízben főzés (100 fok)
19/55 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy mennyire veszélyes hanem hogy de, valóban mérgező. Igen az.
Szóval nem kell hülyének nézni.
2019. szept. 4. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!