Kifozdebol vásárolt fűszeres sültburgonya közt zöld és keserű darab is volt a rántotthusi mellé. Megettük. Vagyis ahogy beleharaptam kikoptem de azt a darabot lenyeltem már. Mennyire kárositottam vele magam?
Ráadásul horror áron 350/dkg vettem. Közben a legrosszabb öreg krumplibol sütöttek ki. Csiras volt valszeg meg zöld (szolaninos).
Úgy néz ki megint várandós vagyok plusz van egy egyéves kislányom is aki majdnem evett belőle. Így viszont "szerencsére" csak magam me
mérgeztem meg vele.
Matek :100 dekagramm =1 kg
Milyen 35 ezer? Atyaisten... Tényleg fogykosok vagytok
Igen, és te nagyon okos nőszemély, azt írtad, hogy 350/dkg. Na akkor ki a "fogykos"? :)
Tanulatlan paraszt, legalább írni tudnál.
Nazzikám még mindíg te vagy a foggyos nézzük csak 🤦♀️
Matek:
1kg 100 dkg
1 dkg 350 ft.
100 dkg? Segítek. 350*100= 35000ft.
ha nagyon nem megy fejben, használj számológépet 🤦♀️
sokan úgy számolják, hogy 350 ft 1 deka. Ha 1 kiló 100 deka, akkor a 350hez hozzáírsz 2db 0át. 35000. Azért 2 db nullát mert a 100ban 2 db nulla van. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
És Nazzika megtalálta az Ételek kategóriát is, már nem csak a Gyerekvállalás kategóriában boldogatja a népet:DD
Én tudom miért volt zöld a krumpli. Mert egy katona ültette a hóvirág helyére az aranyeső mellé, miközben a kutyák marták egymást, a mama pedig kiabált az ex pasival, a bátyuska pedig várta, hogy végre lehessen kukkolni. Közben pedig megérkezett a helyi yard, hogy elvigyék a mosógépet.
Nem vagyok berúgva, akik figyelemmel kísérték nazzolós barátnénk életét, ők értik miről beszélek. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!