Szülés után mennyi idő telt el, mire úgy ahogy helyre állt a tested fizikailag?
Én az erőnlétemmel nem tapasztaltam lényeges változást, mondjuk mivel kánikula volt, a nap nagy részét bent töltöttük a lakásban, szóval nem tettem meg nagy távokat. De bent tettem-vettem folyton, nem bírtam feküdni, 10 napot voltam összesen kórházban, azt végigfeküdtem, elég volt.
Arra emlékszem, hogy 3 hetes volt a kislányom, mikor anyuval tettünk vele egy nagy sétát, de akkor semmi bajom nem volt, pedig jó sokat mentünk.
Emésztés... 4-5 hónapig katasztrófa volt, vért izzadtam a vécén minden alkalommal, a sírás kerülgetett már amikor éreztem, hogy mennem kell. Utána visszaállt. De nekem császárom volt, úgy tudom ebben az esetben lassabban áll vissza a normál bélműködés.
Köszi a válaszokat!
Utolsó gratulálok a hármasfogathoz ❤
Az első héten még beszélni se tudtam sokáig, mert úgy éreztem, a tüdőm a medencémig zuhant és volt, hogy kifulladtam beszéd közben :D
Nevettem magamon, hogy ez így nagyon vicces..
Amúgy körülbelül 2 hét kellett mire ülni tudtam rendesen, mire normálisan tudtam "járni", tehát nem feszített a gátam, nem jártam úgy, mintha betojtam volna. Nem tudom mi miatt lehetett így, gondolom mert nagyon nagyon sokáig tartott a szülés.
3. hónapra már biztosan tudtam szúró érzés nélkül pisilni. A varratom hamar begyógyult, de a szexuális életem még mindig csak kellemetlenséggel jár (7. hónap) sajnos..
Úgyhogy 3 hónap volt a biztos regenerálódás, a libidó viszont még hanyatlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!