Hirtelen ötlettől vezérelve megsimogattam egy kb. kétéves forma kisfiú feje tetejét, ahogy elhaladtam mellette. Anyukák, titeket zavarna ez?
Egy turkálóban voltunk a szüleimmel, válogattunk. Mellettem a földön állt egy kétéves forma szőke cuki kisfiű, olyan igazi kis angyalarcú. Ahogy elhaladtam mellette, végigsimítottam a feje tetejét, az egész csak egy másodperc volt. Azt hiszem, rámosolyogtam, de ebben nem vagyok biztos.
A szülei nem látták a dolgot, mert ruhákat válogattak, de hirtelen bűntudatom lett, hogy mit nyúlkálok én más gyerekéhez. Most tuti pedofilnak néztek, pedig esküszöm, csak aranyosnak találtam őt.
Anyukák, ti mit reagáltatok volna, ha észrevesztek...?
19/L
Á nem, csak ahogy ott állt olyan aranyos volt, és csak épp végigsimítottam a haját, de közben mentem. Mosolygott, olyan kis teli vigyor pofija volt, imádni való. Ahogy megsimiztem, nevetett.
Az igazság az, hogy általában is szeretem a kicsiket, de ő különösen cuki volt, így valahogy olyan akaratlanul simítottam meg, ösztönösen.
Igazából rühellem, mikor idegenek nyúlnak a gyerekhez. Talán ebben a beteg világban alakult ez ki bennünk, hogy nem szeretjük, ha a gyerekünket megsimogatja egy idegen. Mondjuk kábé én is úgy lennék, mint az egyik válaszoló. Ha látnám, hogy még szinte te is gyerek vagy, nem zavarna, de egy vélehetően legalább 25 éves nyúlna hozzá, az már kezdene zavarni. Azt utálom legjobban, mikor kutyát nyomnak az arcába a gyereknek, hogy akarja e megsímogatni. Egy, semmilyen kutyában nem bízok, kettő, egy kisgyerek még bekapja a kezét.
Azért se szeretem, ha nagyon idegenek kapcsolatba lépnek a gyerekkel, mert mindig az jut eszembe, hogy mi van, ha gyerekrablók, és elsőre csak felmérik a terepet, hogy mennyire barátkozós a gyerek, vagy a távolból figyel egy gyerekrabló. Tudom, kicsit paranojásnak hangzik, de egy másodpercre se szetetem szem elől téveszteni a gyerekeimet (egy 2.5 éves és egy majdnem 7 éves anyukája vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!