Hirtelen ötlettől vezérelve megsimogattam egy kb. kétéves forma kisfiú feje tetejét, ahogy elhaladtam mellette. Anyukák, titeket zavarna ez?
Egy turkálóban voltunk a szüleimmel, válogattunk. Mellettem a földön állt egy kétéves forma szőke cuki kisfiű, olyan igazi kis angyalarcú. Ahogy elhaladtam mellette, végigsimítottam a feje tetejét, az egész csak egy másodperc volt. Azt hiszem, rámosolyogtam, de ebben nem vagyok biztos.
A szülei nem látták a dolgot, mert ruhákat válogattak, de hirtelen bűntudatom lett, hogy mit nyúlkálok én más gyerekéhez. Most tuti pedofilnak néztek, pedig esküszöm, csak aranyosnak találtam őt.
Anyukák, ti mit reagáltatok volna, ha észrevesztek...?
19/L
19!
Az érintés egy intim dolog. A hideg ráz már a gondolattól is, hogy egy idegen hozzám ér. Ennek semmi köze a zarkozottsaghoz, elég nyitott személy vagyok, könnyen teremtek kapcsolatot, de engem ne tapogasson senki. A gyerekemet se. Mindegy, hogy öreg, vagy fiatal, nő, vagy férfi
#14-es válaszoló vagyok! Te aki lepontoztál, álj már ide és írd már le hogy miért 0%-ban hasznos a válaszom???????????? Ha már ilyen merészen lepontozol valakit aki leír egy történetet, akkor legyen már vér a pucádba hogy odaállsz és leírod, ugyan miért pontoztál le!!!!!!!
Én a konkluzió végett írtam le a történetet, hogy azért nem mertem odamenni segíteni a kisfiúnak, mert "féltem" nehogy az apja rossz szemmel nézzen rám. Pedig nem vagyok "pedofil". Szimplán segítettem volna a picinek, mert látszott rajta hogy "bajban" van, de nem mertem, mert a mai világban, már nem lehet tudni hogy ki hogyan reagál arra ha odamennek a gyerekéhez!!!!!!! Ez nekem kismamaként felettébb rosszul esett!!!!
Vöröshajú kislány voltam, mióta az eszemet tudom, mindenki megtapogatta a hajam tinédzserkorom elejeéig engedély nélkül. Utáltam.
Én is arra nevelem a gyerekem, hogy az engedélye nélkül nem érhet hozzá senki. Megborzolta már egy idős bácsi a haját, mert aranyosnak találta hogy egymásra mosolyogtak és játszottak a buszon. Ott már kialakult valami kapcsolat korábban, a gyerek sem húzódott el, így nem szóltam. Az barátkozás.
Ha azt se tudod ki nyúlkál hozzád, az viszont nincs rendben.
Köszönöm a válaszokat... hát ettől tartottam, hogy igen, rosszat csináltam, mert úgy látom, sok anyuka megvert volna, ha észreveszi. Elég szomorú mondjuk.
Akik meg kérdezték: Engem nem zavar, ha mások megfognak, nem vagyok cukorból. Akkor se zavar, ha nem ismerem az illetőt.
Zavarna, mert ne bizalmaskodjál mással - attól, mert gyerek, nem kell hozzányúlni!
Gondolom te is megőrülnél, ha random férfi végigsimítana a fejed búbján, mert "olyan kis cuki vagy".
Jó, téged ne zavar, de az érintés - különösen a fej, arc, derék has... ezek intim dolgok.
Engem is rohadtul irritál, mikor random hozzám érnek - akárki is legyen az.
A családtagjaimtól sem igazán viselem el, mert nem vagyunk olyan viszonyban, hogy "fogdossanak".
Az egyedüli, aki bármikor megérinthet, és bárhol, az a párom, és apa (majdnem bárhol), senki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!