Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Elkényesztetett vagyok? :O

Pacaaa kérdése:

Elkényesztetett vagyok? :O

Figyelt kérdés

Mindenki mindig aztmondja hogy azvagyok -.-"

Pillanatnyilag arra lennék kíváncsi,hogy az elkényesztetettségnek számít hogy utálom a vizet?:S

Kiskoromba is utáltam FÚJ.(meginni magában)

Olyan sz*r az íze és nekem nemis oltja a szomjamat.

Álltalában olyan 2ezreket költök sulibüfibén erre-arra,de ha épp nemviszek pénzt és egésznap viszet kell innom attól már szarul vagyok +o(

Meg olyanjólesik Fantát inni vagy kólát vagy bármi más cukros innivalót :D

Tudom hogy még a szénsavas italok is ártanak,meg a fanta televan tartósítószerrel meg színezőanyaggal stb. anya már felvilágosított...

És próbálkozott is már olyasmivel h otthonra nem vesz innivalót-.-"

De kértem apától zsebpénzt elmentem a boltba és bevásároltam ^^

2010. júl. 13. 02:58
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Hát akkor elkényesztetett vok..

Van ez így :D

De nem tok lemondani a cukros innivalókról,ha már legalább 10 ve hozzá vagyok szokva h tele van velük a hűtő :D

2010. júl. 17. 21:50
 42/46 ancipanci válasza:
Szállj le a földre....
2010. aug. 5. 11:37
 43/46 A kérdező kommentje:
haggyáámá
2010. aug. 5. 21:28
 44/46 anonim ***** válasza:

Az vagy, de egy kis akaraterő, és nem leszel. Kezdésként próbáld ki, hogy egy napig (24 óra) nem iszol csak vizet vagy házilag főzött teát. (tehát nem instantat)

A szendvicset csináld meg este, és nem baj, ha tejet meg gyümölcsöt is viszel magaddal. Tudni kell lemondani.

2010. nov. 7. 11:30
 45/46 anonim válasza:
Terhes vagy! Amúgy meg mi a faszt nem szeretsz a vízben? Oké van víz ami nem olyan jó. De például ha egy forrásból iszol, vagy ásványvizet, az teljesen normális ízű, és oké hogy nincs is nagyon íze, de hidd el, a legjobb ital az egész világon.
2011. dec. 26. 12:26
 46/46 anonim ***** válasza:

Meg lehetne téged nevelni! El kellene menned nomád táborozásra két hétre, ahol csak vizet lehet inni, mert más nincsen.

Mondjuk én is szeretem az üdítőket, de visszafogom magamat, legtöbbször napi 1-2 pohárra. Jobban járnál ha te is így tennél, ha nem akarod szétcseszni a gyomrodat felnőttkorodra. Meg nem ártana egy kicsikét rendezni az életedet, hogy ha szemben van az iskola, akkor ne kelljen órákig készülnöd! Egy keményebb táborozás jó nevelő hatással lenne rád.

2011. dec. 26. 20:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!