Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Elkényesztetett vagyok? :O

Pacaaa kérdése:

Elkényesztetett vagyok? :O

Figyelt kérdés

Mindenki mindig aztmondja hogy azvagyok -.-"

Pillanatnyilag arra lennék kíváncsi,hogy az elkényesztetettségnek számít hogy utálom a vizet?:S

Kiskoromba is utáltam FÚJ.(meginni magában)

Olyan sz*r az íze és nekem nemis oltja a szomjamat.

Álltalában olyan 2ezreket költök sulibüfibén erre-arra,de ha épp nemviszek pénzt és egésznap viszet kell innom attól már szarul vagyok +o(

Meg olyanjólesik Fantát inni vagy kólát vagy bármi más cukros innivalót :D

Tudom hogy még a szénsavas italok is ártanak,meg a fanta televan tartósítószerrel meg színezőanyaggal stb. anya már felvilágosított...

És próbálkozott is már olyasmivel h otthonra nem vesz innivalót-.-"

De kértem apától zsebpénzt elmentem a boltba és bevásároltam ^^

2010. júl. 13. 02:58
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
97%

A kóla és az ilyen szénsavas dolgok károsak. Ajánlom a figyelmedbe ezt az egészséges italt, amit akár mindennapi fogyasztásra is ajánlanak: [link]

Remélem, segítettem!

2010. júl. 13. 03:16
 2/46 anonim válasza:
79%
még 1 szmájli és eltöröm a kezed ez nem msn. amúgy kúrvára elvagy kényeztetve .
2010. júl. 13. 03:16
 3/46 anonim válasza:
96%
amit az első írt az tökéletesen megfelelő lesz számodra de csak light verzióba nehogy utánna fogyókúrás szerekre kéregessed a pénzt.
2010. júl. 13. 03:22
 4/46 A kérdező kommentje:

Első köszi,kipróbálom ;)

Másodiknak pedig: neszabdmármeg hogy mit írjak és mit ne ;)

Vagy válaszolj vagyne de nemondd meg hneírjak szmájlit

xD LOL ^^ >.< :D :) =) +o( :( =( :/ x) .^^ *-* -___-"

2010. júl. 13. 03:26
 5/46 anonim ***** válasza:
92%

Hát...fel kell nőnöd elöbb-utóbb...Szerintem az édes levekről való leszokást neked kell eldönteni. A te tested és csak te tudod meddig akarod mérgezni. Tudod jól, hogy a tartósítószerek, festékanyagok mind, mind rákot okoznak. Ami nem most fog támadni hanem amikor nem számítassz rá. Mert alattomos és szemétláda.

Mikor a férjemet megismertem, csak sprite és hasonlókat ivott...Ma már szívesen megissza a vizet de csak bizonyos palackozott vizeket.

Először is megértette, hogy a cukros lé, nem jó neki és a buborék sem. Miről képes először lemondani? Az a buborék volt...aztán belátta, hogy a pocak a rengeteg cukortól nő ami juice-okban, palackozott teákban található...és most ott tartunk, hogy vagy sima szódát iszik, vagy házi meggyszörpöt, gyümölcsteát agyon jegezve vagy nem tudom Mo-n lehet-e kapni Smart Water-t. Ami nem más, mint desztillált víz elektrolitokkal. Ha nagyon bűnözni akar akkor Gatorade. Oda sem nézek éppen milyen színű....

Szóval ez nem elkényeztetés...ez döntés.

A te döntésed a tested miként mérgezed és még fizetsz is érte.

2010. júl. 13. 03:27
 6/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem már ott el vagy kényeztetve, hogy 2000 Ft-ot kapsz naponta + ilyen szemét dolgokra költöd! De hangsúlyozom ez az én véleményem te tudod, mert ez a te egészséged a te tested neked kell dönteni! Egyébként régen én is csak ilyen szaros löttyöket ittam aztán kellett egy kis fogyókúra és ott ugye bár nem megengedett ezek használata tehát már jó egy fél éve csak szénsavmentes ásványvizet iszok pedig előtte én se bírtam ránézni! 1: Sokkal többet megiszok belőle, mint a szénsavas cuccokból

2:Láthatóan a hasam is laposabb lett pedig nem tornáztam az elején és már egy hét múlva is láttam a változást!

Neked kell tudni!

2010. júl. 13. 05:58
 7/46 anonim ***** válasza:
85%
Nem ártana,ha ,megtanulnál helyesen írni.Akkor a szmájlijaid is elmennének. Igen,nagyon is elkényeztetett vagy!
2010. júl. 13. 06:12
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon buta vagy! :P
2010. júl. 13. 06:50
 9/46 anonim ***** válasza:
100%

csak az a baj hogy annyi kólától meg fantától a végén nem marad fogad, a szénsav ekkora tételben meg baromi egészségtelen, mint ahogy a neve is mutatja, sav.

igyál ásványvizet akkor. vagy ne. a víz alapvető életfunkciók fenntartásához kell, amit a kólaivás nem tud helyettesíteni

és annyi pénzt elba*szol ilyenekre, hogy borzasztó, igyál akkor egy dobozos kólát azt kész avgy mit tudom én... vagy igyál amit akarsz:D

ui: a kényeZtet szót pedig Z-vel írják.

28/L

2010. júl. 13. 07:04
 10/46 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is borzasztóan el vagy kényeztetve. A szüleid minek adnak egyáltalán ilyen sok pénzt naponta büfézgetésre??? Valami újgazdag család elkényeztetett sarja lehetsz az írásod alapján.

Amúgy, amit teszel, rendkívül egészségtelen is, majd ha benő a fejed lágya, te is megérted. Csak addigra nehogy késő legyen. Inkább keress olyan ásványvizet (mindegyiknek más az íze, de vannak mindenféle ízesített vizek is, pl. a vöslauer), amelyik ízlik és idd inkább azokat. Pénzt is spórolsz és az egészségedet sem károsítod tovább ilyen rohamosan.

2010. júl. 13. 07:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!