Elkényesztetett vagyok? :O
Mindenki mindig aztmondja hogy azvagyok -.-"
Pillanatnyilag arra lennék kíváncsi,hogy az elkényesztetettségnek számít hogy utálom a vizet?:S
Kiskoromba is utáltam FÚJ.(meginni magában)
Olyan sz*r az íze és nekem nemis oltja a szomjamat.
Álltalában olyan 2ezreket költök sulibüfibén erre-arra,de ha épp nemviszek pénzt és egésznap viszet kell innom attól már szarul vagyok +o(
Meg olyanjólesik Fantát inni vagy kólát vagy bármi más cukros innivalót :D
Tudom hogy még a szénsavas italok is ártanak,meg a fanta televan tartósítószerrel meg színezőanyaggal stb. anya már felvilágosított...
És próbálkozott is már olyasmivel h otthonra nem vesz innivalót-.-"
De kértem apától zsebpénzt elmentem a boltba és bevásároltam ^^
Nem csak a fogát cseszi szét, hanem a gyomrát is.
Ráadásul az a rettenetesen sok színezék, tartósítószer, ízfokozó, "E-vitamin" mind-mind káros, ha napi szinten ennyi fogyasztasz belőle!
Gondolkodj már kérlek!
Erre a kérdésedre amúgy se tudjuk megadni a választ, mert nem ismerünk!
A környezetedben ha azt mondják, hogy egy elkényeztetett pi..a vagy, akkor úgy is van!
Inkább nézz utána a neten, hogy mi lesz belőled, ha folytatod ezeknek a lónyálaknak a fogyasztását!
Igen, az vagy.
Amúgy a víz nem oltja a szomjad, de a cukros kóla meg fanta igen? Hülye vagy.
Majd, ha a fogorvosnál otthagyod egyhavi fizetésedet (persze, ha majd már dolgozol), akkor lehet, hogy jobban meg fogod gondolni, hogy eszel -e akár csak egy szem gumicukrot is, vagy iszol -e kólát.
A kóla nemcsak, hogy egészségtelen, tele van cukorral (még a light is, guargumi és egyéb adalékanyagokkal.
Próbálj meg fokozatosan leszokni róla. Senki sem mondta, hogy azonnal állj le róla. hiszen ez is olyan, mint a cigi vagy a drog, hogy élvezetből iszod.
Határold be, hogy minden nap megihatsz 3 dl kólát, aztán már csak 2, végül egy héten csak hétvégén igyál kólát.
S, hogy mit igyál helyette? Aranyos volt ez a kolbászlé, de kétlem, hogy a közeli diszkontban kapsz ilyet. :D
Frissen facsart narancs (nem dobozos, mert abban is sok a tartósítószer), vagy ha már ennyi pénzed van italra, akkor valami bio - cucc. Az legalább egészséges.
Citromos víz (az ásványvízbe csavarsz egy fél citromot. Ilyen melegben nagyon jó), vagy főzöl teát és azt iszod akár üresen, akár cukrosan.
És egyébként: elkényeZtetett....
Sok sikert a leszokáshoz.
El se hiszem, hogy létezhet ilyen ember.
Szerintem ez kamu :)
Igen, el vagy kényeztetve és szépen lassan teljesen tönkre teszed magad.....
Az én lányom lennél, biztos nem kapnál napi 2000 Ft-ot ( ha lenne, akkor sem) és szépen lassan rájönnél, hogy vagy megiszod a vizet vagy szomjan halsz.
Én annyiban megértelek, hogy én is utálom a vizet magában, ennek egy régi emlék az oka, aminek hála jó kis képzettársításaim vannak, ha vizet iszom. A falra mászom tőle. De a szomjamat oltja, és ha beízesítem valamivel, akkor már oké.
Az, hogy mellette büfézgetsz és ehhez anyádéktól várod a finanszírozát az igen, az elkényeztetettség kategóriája. Csomó alternatív megoldás van, főzz valami teát, az ízt ad a víznek, vagy vehetsz cukormentes italport is, ,ég az is jobb, mint a cukros, szénsavas üdítők. A szomjadat pedig tuti oltja, csak hisztizel. A víz az emberiség legalapvetőbb létszükséglete, hogy a francba ne oltaná már a szomjat?!
Csak kreáltál egy műhisztit a víz köré, de hidd el, ízesítéssel le lehet küzdeni (van ízes ásványvíz is).
Legyél annyi tekintettel a szüleidre, hogy nem költöd ezekre a szemetekre a pénzüket egy műhiszti miatt, amin egy kis elhatározással túlléphetnél. Fel kellene egy kicsit nőni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!