1-es vagyok
A válaszokat nézve elbizonytalanodtam: én arra a tejes kávéra gondoltam, amit gyerekeknek is lehet adni, nincs benne koffein, árpából, malátából készül, vagy Inka kávéból. Esetleg 2dl tejhez pici presso/mokka kávé, csak az íze miatt.
A többség viszont úgy látom, hogy a presszókávé + kevés tejet érti tejes kávé alatt.
Igen.
#5 tényleg érdekes, számomra a tejeskávé igazi kávét jelent valódi tejjel. Amire te gondolsz, az szerintem a cikória, de azt is lehet tej nélkül készíteni.
Nálam a kotyogós 1.5-2 deci tejjel a tejeskávé.
A cikória, maláta, árpa cucc az macikávé. Régen volt rajta maci.
Igen, az a kedvencem :)
Van ilyen instant krémes kávé por, 2 kockacukorral, abba kevés forró víz + rengeteg tej (szerintem vagy 1:4 arányban, szóval inkább kávés tej :D )
Plusz nagyon szeretem mézzel ízesíteni, és mindig a forró vízzel együtt megy bele a méz, hogy jobban feloldódjon (Nem vagyok nagyon profi a kávézás művészetében, lehet így már más neve van)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!