Hol találok olyan repont automatát, amely visszaveszi az éttermekben kapható kisüveges kólát, fantát?
Figyelt kérdés
Egyik válaszoló itt azt írta, hogy a saját szemével látta, hogy valaki ilyet váltott vissza valamelyik SPAR-ban. Már nem tudom melyik kérdésnél volt ez.tegnap 19:40
1/9 Noren1989 

válasza:

Én Frank Sinatra-t láttam Elvis társaságában, a két, tulajdon saját szememmel!
*nedőljbemindennekamitanetenolvasol*
2/9 anonim 

válasza:

Szinte mindegyik áruházlánc automatája alkalmas rá. Keresd a "többutas" kiírást/matricát.
3/9 A kérdező kommentje:
Az első válasz eddig sokkal hasznosabb volt, mint a második.
tegnap 21:11
4/9 anonim 

válasza:

Nálunk van a Tescoba olyan automata ami még a régi fajta üvegeket is visszaveszi még a Mohu Repont elittő időkből származóakat, persze az akkori áron például, de működött, viszont ami a Lidl-ben van automata az jóformán semmit.
De jártam úgy hogy valami automatában vettem multivitaminos löttyöt amin rajta volt már az 50Ft os jelzés, de 3 üzletben sem vette be a gép, az isten tudja miért. Aztán végül egy kisbolt automatája amire sokan panaszkodtak hogy alig vesz be valamit, az úgy bevette mint a huzat.
5/9 anonim 

válasza:

Az első kérdés, hogy logózott-e, mivel a Repont automata kizárólag logózottan vesz be bármit.
7/9 anonim 

válasza:

A többutas üvegeket csak ott veszik vissza ahol árulják is ezt a típust, tehát a legegyszerűbb ha oda viszed vissza ahol vetted. Ellenőrizd a MOHU automatát, hogy rajta van-e a többutas logó, a fektetett üveg, amit az üvegen is látsz. Ha nincs, akkor nem fogja bevenni, de sok boltban van egy másik automata a többutas üvegeknek, ott abba kell bedobni. Ha rajta van akkor viszont a MOHU automata veszi vissza.
8/9 A kérdező kommentje:
Továbbra is az első válasz eddig a legrelevánsabb.
ma 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!