Elkényesztetett vagyok? :O
Mindenki mindig aztmondja hogy azvagyok -.-"
Pillanatnyilag arra lennék kíváncsi,hogy az elkényesztetettségnek számít hogy utálom a vizet?:S
Kiskoromba is utáltam FÚJ.(meginni magában)
Olyan sz*r az íze és nekem nemis oltja a szomjamat.
Álltalában olyan 2ezreket költök sulibüfibén erre-arra,de ha épp nemviszek pénzt és egésznap viszet kell innom attól már szarul vagyok +o(
Meg olyanjólesik Fantát inni vagy kólát vagy bármi más cukros innivalót :D
Tudom hogy még a szénsavas italok is ártanak,meg a fanta televan tartósítószerrel meg színezőanyaggal stb. anya már felvilágosított...
És próbálkozott is már olyasmivel h otthonra nem vesz innivalót-.-"
De kértem apától zsebpénzt elmentem a boltba és bevásároltam ^^
Én imádom a vizet, szinte csak azt iszom.
Mi kannásat veszünk-itt se jó a csap víz. Sokkal olcsóbb, mint a bolti, ráadásul visszaválthatós a kanna, és minden második héten házhoz hozzák :)
Az én párom is vedelte ezeket a vackokat, mert otthon ezt látta...mióta nincs pénzünk rá, leszokott és kezd rendbe jönni az emésztése...
amúgy ki a franc ad egy kölyöknek 2000-t / nap kajára ez 20 sulinappal számolva is 40ezer!!!! nekem ennek a kb. fele a kosztpénzem 2 felnőttre...nem mellesleg, ha otthon csinálnál magadnak szendvicseket sokkal jobban járnál anyagilag és egészségileg is
Nem..megnyugtatok mindenkit nincs rajtam felesleg ^^
Mivel sportolok minden nap!
És 2000 Ft-ot nem csak chips-ekre lehet elkölteni hanem inivalóra is akár.. Sulibüfében egy gyümölcslé 300 ft-tól kezdődik...
És nemfogok korán reggel azért felkelni hogy holt kómásan szendvicseket gyártsak -.-" Ígyis 6-kor kelek h eltudjak készüli pedig majdnem a suli szemben lakunk..
A limonádétól is lassan hányingerem van olyan sokat próbálkoztam vele.
És most miért sajnáljátok tőlem a 2000 ft-ot hogyha apáék oda adják,és nem éhezünk???
Én nem sajnálom tőled, baz+! Felőlem igyad! Meg költsd arra a pénzed, amire akarod! Külön gratula a hatkor keléshez, mikor szemben van a suli! Hát igen, elkényeztetett vagy! nekem három öcsém van, édesanyám ötre járt dolgozni, én is felkeltem, csináltam reggelit, egy kis házimunka, aztán anyukám már nem volt otthon, úgyhogy én indítottam útnak mindhárom öcsémet, akiknek összesen hat szenyót kellett csinálni minden reggel! És az este megfőzött és lehűtött teát vitték. Én meg még utána be kellett hogy érjek nyolcra a saját sulimba. Így is lehet, és mi sem éheztünk, de azt a pénzt, amit nem költöttek el a büfében, összeraktuk volna, kijött volna a nyári Balaton!
Ezt csak azért írom, hogy lásd, így is élnek, és sokkal rosszabbul is. Szerencsés helyzetű vagy, örülj neki. Vissza is élsz vele, de majd ha az első fogad húzzák, vagy a gyomroddal mész dokihoz, gondolj arra, mit kéne inni. Mondjuk engem az egészséged sem érdekel. Tény, hogy feltettél egy kérdést, most meg az a baj, hogy megválaszoltuk. IGEN, nagyon el vagy kényeztetve, nemcsak hozzászoktál a jóhoz (már akinek ez jó), hanem bőven bele is vagy hülyülve. Ez a helyzet. Műhisztizel, mert megteheted. Ha nem tehetnéd meg, hirtelen nem lenne rossz sem a víz, sem a tea, stb.
Ez a válasz. Ha nem tetszik, nem kell kérdezni.
Ha neked a 6 órai kelés korán van, akkor nem nagyon bírnád amit én csinálok. Suli időben háromnegyed öt körül kelek, kb. fél óra alatt megreggelizek, beágyazok, felöltözök, fogat mosok, meg ami kell, fél hatkor már az állomáson vagyok, mert vonattal járok egyetemre Bp-re 75 km-ről. És nem a szomszédban van az állomás se...
A szendvicset vagy amit enni akarsz este is meg lehet csinálni, ha meg nem szereted a vizet, akkor igyál inkább cukormentes szörpöt. Igaz, abban is van egy csomó édesítőszer, meg adalékanyag ami szintén nem túl egészséges, de a kólánál és társainál azért jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!