Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Elkényesztetett vagyok? :O

Pacaaa kérdése:

Elkényesztetett vagyok? :O

Figyelt kérdés

Mindenki mindig aztmondja hogy azvagyok -.-"

Pillanatnyilag arra lennék kíváncsi,hogy az elkényesztetettségnek számít hogy utálom a vizet?:S

Kiskoromba is utáltam FÚJ.(meginni magában)

Olyan sz*r az íze és nekem nemis oltja a szomjamat.

Álltalában olyan 2ezreket költök sulibüfibén erre-arra,de ha épp nemviszek pénzt és egésznap viszet kell innom attól már szarul vagyok +o(

Meg olyanjólesik Fantát inni vagy kólát vagy bármi más cukros innivalót :D

Tudom hogy még a szénsavas italok is ártanak,meg a fanta televan tartósítószerrel meg színezőanyaggal stb. anya már felvilágosított...

És próbálkozott is már olyasmivel h otthonra nem vesz innivalót-.-"

De kértem apától zsebpénzt elmentem a boltba és bevásároltam ^^

2010. júl. 13. 02:58
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:

R

Te jó ég..Én még ilyet nem hallottam, hogy valaki nem szereti a vizet :|Mivel testünk 75% víz, és nem pedig Fanta meg Kóla, ezért jobban járnál, ha áttérnél a vízre. Jah, és jobb ha tudod, hogy napi vízszükségletünk 2-3 vagy akár több liter TISZTA víz kellene hogy legyen. Ez nem az elkényeztetettségről szól. Hanem hogy keresheted azokat az oldalakat, ahol csinálnak neked műfogsort, és ahol megtanulhatod beadni magadnak az inzulint. Itt gyorsan rendet kell rakni magadban, mert ez hosszú távon nem fog működni.

17/L

2010. júl. 15. 22:25
 32/46 anonim válasza:
el vagy kényeztetve.... és mi lenne ha nem lennének ezek a szarok?? innád a természetes és legjobb vizet nem ezeket...
2010. júl. 15. 22:50
 33/46 anonim ***** válasza:
20%

Jéé :D

Azt hittem ezzel egyedül vagyok :D

Én sem bírom egyszerűen meginni a vizet :(

Nagyon-nagyon nem esik jól

Đe egy pohár üdítőért/szörpért ölni tudnék :D

Ha nincs itthon semmi üdítő, akkor nem iszok 1 darabig :D

Ennyii

Nekem is azt mondják hogy elkényeztetett vagyok :)

(Amúgy nem bánnám ha megbarátkoznék a vízzel mert jóval egészségesebb lennék)

2010. júl. 15. 22:57
 34/46 anonim ***** válasza:

Miért kell a büfébe megvenni! Előző nap a boltban olcsóbban, este be a hűtőbe, induláskor ki onnan, a tizóraisszünetben még hűvős lesz, ha nem is hideg. Sokkal olcsóbb!

Amúgy meg ha jól tudom, a sulibüfékben már nem szabadna egészségtelen ételeket és italokat árulni.

Amúgy meg ha a víz nem ízlik, akkor vegyél víztisztítót (nem írok linket mert reklám, de a google a barátod), vagy igyál bubis vagy bubimentes ásványvizet!

Napi 2000-ből sokmindent megvehetnél magadnak a sok édes ital helyett.

2010. júl. 15. 23:56
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

azért kell a büfében vásárolni h a 12éves kis barátnői irigykedjenek h neki mennyi pénze van erre-arra...

vagy mert tényleg nincs annyi esze h a boltban vásároljon -.-'

2010. júl. 16. 15:27
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
nekem iskolaidőben 2000ft 2 hétre elég úgy h kollégista vagyok. ha rá lennél kényszerülve megtanulnál bánni a pénzzel, addig meg felesleges erről vitatkozni, úgy is képtelen vagy felfogni ezt.
2010. júl. 16. 15:36
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja elkényeztetett vagy nem kicsit. De amúgy igyad, ki a fene sajnálja tőled. Ne is igyál vizet több marad nekünk:D:D:D

Te tested azt teszel vele amit akarsz, bár anyádéknak lehet több eszük.

2010. júl. 16. 16:07
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Te nem csak elkényeztetett vagy, hanem hülye is...

Az én szüleim is elég jól állnak anyagilag, és nálam is van mindig elég pénz, hogy tudjak venni bármit, amit megkívánok, de van annyi eszem, hogy belássam, hogy többet ér ha otthonról viszek valamit, és csak akkor veszek hozzá, ha elfogy. Régen én is csak ilyen édes löttyöket ittam, de aztán magamba néztem, és rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább...a tiszta vízért én sem rajongok, bevallom, ásványvizet szoktam inni vagy (jeges)teát, esetleg valami gyümölcslevet ásványvízzel hígítva, úgy nem olyan édes. Naponta két 1/2 literes üveggel viszek magammal a suliba, és elvagyok vele, max. ha nagyon meleg van veszek hozzá, de sose a büfében, mert nagyon drága, és mind csak édes lötty. Már nagyon nem szívesen iszom Kólát meg társait, mert a sok kihagyás után nagyon nagyon édesnek érzem.

Nem tudom, hogy vagy vele, de nekem mindig lelkiismeret- furdalásom van, ha több pénzt költök a betervezettnél, pedig otthon nem szólnak érte! Egyszerűen csak zavar, hogy nem én dolgoztam érte, és nélkülözhető vacakokra költöm. Egy kicsit magadba kéne nézned...

16/L

2010. júl. 16. 16:17
 39/46 anonim ***** válasza:
az agyun 95% viz 5% vér hát na mind1 de a viz et kéne innod szerinted mért van viZ? az az alap innivaló (földünk 71%-a viz 29% száraz föld)
2010. júl. 17. 07:08
 40/46 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is jobban oltja a szomjam bármi más csak a víz nem. :S

Kóla is jobban :D

Én nem járok sulibüfébe mert nincs pénzem meg ha van is nem kajára verem el, kibirom egész délelött kaja nélkül. :D

Szerintem nem vagy elkényeztetett. Én is utálom simán a vizet :D

Ettől még nem vagy elkényeztetve. :D Nagyon sokan vesznek enni/inni a sulibüfében :D

2010. júl. 17. 18:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!