Mi lehet a baj a cefrével?
Figyelt kérdés
Van egy hordó cefrém körtéből ami már "elvileg" teljesen kiforrott szóval a sűreje lement az aljára a tetejéről. Most nem tudom hogy azt jelenti-e hogy kiforrott viszont én úgy tudom. Szóval fogtam lefőztem egy adagot, az ize nagyon finom viszont egy gond van, az alkoholtartalma kb. 40%-os. Lejött egy liter utána már csak kb. 15%-os. Akkor még várni kellene hogy forrjon vagy nem értem. Múltkor szilvát csináltam azzal semmi gond nem volt.2017. nov. 19. 22:49
11/11 anonim válasza:
Nem az í a probléma, hanem a metanol.
Ez az ami segít a billentyűzet memorizálásához.
Olvass utána!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!