Hogyan vigyünk piát erdei suliba?
Mármint a pia megvan csak olyan tanárral megyünk aki nem igazán csípi ezt a dolgot.
Gondoltunk arra hogy kiöntjük 0,33dl-es vizes üvegekbe és szétosztjuk azt ha valaki lebukik akkor is csak egy része veszik el. De kíváncsi vagyok a ti válaszotokra is.
mi is vittünk piát osztálykirándulásra
attól függ, hogy mit visztek, ha valami jó töményet akkor flaskába tegyétek és az elfér egy zsebben is
ilyen idős koromban én is piálgattam(ezzel most senkit nem akarok buzdítani), de azért vigyázzatok csak annyit igyatok amennyitől jókedvetek van:]
Köszi mindenkinek. A legnagyobb gondunk igazából az hogy ha feltünik a tanároknak h sokat időzünk sokan 1szobába akkor gyanakodni fognak, tavaly is védis szaglászták az összes üveget, de mint már irtam akkor nem volt ott.
Most azt találtuk ki hogy tusfürdős, samponos flakonba visszük a jégert, mert lesz külön fürdőszobánk a szobába és hát reméljük ott már csak nem szaglásszák végig.
Akik ezen ennyire meglepődtek, azok 14 éves korukban biztos az osztály kiközösítetjei, "looser"-ei voltak, és most felnőtt fejjel irigykednek... :D
Én 22 voltam, 14 éves koromban szintén lúzer, de fölülemelkedem magamon, ha akkor olyan lettem volna, mint 16 évesen, biztos mindenbe benne lettem volna. Valamint csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyim 72 éves, és 16 éves korában már erős dohányos volt. Igaz akkoriban másként álltak a cigihez. Nagypapám segéd kőműves volt, de 14 éves korában is dolgozott már a suli mellett, és a mesterekkel ugyanúgy leült sörözni. :D
Köszönöm mindenkinek.
Suliba elmondtam hogy tegyük tusfürdős flakonba, mindenkinek tetszett igy szerintem 100% hogy igy visszük.
De most egy következő kérdés, mivel mossuk ki a flakont hogy ne legyen semmilyen mellék ize??? Vagy csak áztassuk egy jó ideig víz cserélgetéssel egybekötve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!