Mit tudnék vinni a suliba ebédre ami nem szendvics de nem kell melegíteni?
tejbegríz jó hidegen is főleg,hogy meleg van.Egy dobozkában megfér és teszel mellé kanalat.
Vagy palacsinta féleségek (sós,húsos,édes)
Ilyeneket tudok elképzelni.
tésztasaláta
tejberizs
rizsfelfújt
majonézes/ ecetes krumplisaláta + rántott hús, fasírt
zöldséghasábok joghurtos/sajtos mártogatóssal
franciasaláta
sonkatekercs
sajttekercs
kaszinótojás/töltött tojás
rántott palacsinta
sült hús
majonézes virslisaláta
lencsesaláta
krumplis-virslis saláta ecetes öntettel
rántott gomba, karfiol, brokkoli majonézzel v tartárral és salátával
fasírozott, rántott hús, pizzaszelet
Miért nem eszel menzán?
lehet lisztérzékeny,vagy valami van.
Osztálytársam is emiatt nem evett,mivel ott nincs választék.
sajtos/baconos muffin
amúgy mi lenne, ha továbbra is szendvics lenne csak kicsit változatosabbá tennéd?
pl bagel sajtkrémmel, csirkemellsonkával, camambert-rel, salátával és mango chutney-val
Köszönöm a válaszokat, ezekre nem is gondoltam. :)
Hogy miért nem vagyok menzás? Egy ideig az voltam, de ehetetlen a kaja, a sima sajtos tésztát is képesek elrontani, mindig éhes maradtam. Az osztálytársaim meg ált. vagy szendvicset esznek, vagy a büfében vesznek valamit, de én azt nem szeretnék minden nap.
Cézársali, abban van hús is, de hidegen is jó, kis dobozban tudod vinni magaddal + 1 villát.
De én pl. a pizzát is szeretem hidegen, úgyhogy ha azt sütünk itthon, másnap mindig viszek ebédre.
+ ami még nálunk bejött az a répatorta (máz nélkül, így nem annyira édes), és a muffin (amiből vannak sós változatok is, pl. baconos, sajtos, sonkás stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!