Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen kajákat vihetnék suliba?

Milyen kajákat vihetnék suliba?

Figyelt kérdés
Gyakori a szalámis-paprikás-parizeres-paprikás zsemle, az apró pogácsa, a magvas pogácsa, a pizzás fornetti, meg néha napján pizzás/kakaós csiga. Tudnátok Nekem kombinálni szendvicseket?
2011. máj. 28. 09:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kolbász karikás vajkrémes zsömlét szoktam vinni vagy selyemsonkás vajas paprikás szendvicset.
2011. máj. 28. 09:41
 2/15 A kérdező kommentje:
A sonka jöhet, paprika nélkül.
2011. máj. 28. 09:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Óriás zsömle, 1 bécsi szelet bele, paradicsom, sajt, saláta...:) Nekem ízlik!
2011. máj. 28. 09:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy még lehet kifli, kettévágod és teszel bele vajat, vagy valami finom pástétomot!
2011. máj. 28. 09:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jól hangzanak!
2011. máj. 28. 10:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Rántott husis zsömle,kenőmájasos zsömle,körözöttes zsömle,uborkával,paprikával.Én amit még imádok a pipifasírtos zsömle,szintén paprikával,paradicsommal.
2011. máj. 28. 12:23
 7/15 A kérdező kommentje:
A körözött nem jó, hagymával van teli és büdös lesz tőle a szám.
2011. máj. 28. 15:45
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Én nem szeretem a hagymát,szoktam enni körözöttet,túró-tejföl-pirospaprika-pici szárított petrezselyem.Nagyon finom,és nem büdös a szám.
2011. máj. 28. 15:54
 9/15 A kérdező kommentje:
Én szeretem a hagymát, főleg az újhagymát, csak suliba nem. Amit leírtál, az engem a tejfeles-túróra emlékeztet. :)
2011. máj. 28. 16:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

sajtos zsömle paradicsommal, ubrokával

rántott sajt/párizsi/hús/pulykamedál/halrúd-kovászosuborka, csalamádé, paradicsom

zsömle-sajt-főtt virsli (2 db félbevágva)-mustár-ketchup-sajt:)

zsömle-hamburgerpogácsa/fasírt-ketchup, mustár, csalamádé

zsömle-főtt tojás-zöldség

zsömle-kolbászkarika-sajt-zöldség

zsömle-pörkölt-csalamádé

zsömle-sajtkrém-zöldség

zsömle-túrókrém(cukor+túró+joghurt(pici)+mazsola+citromhéj) rá karikára vágott alma vagy túró gyümölccsel összetörve(az eper most finom)

zsömle-méz (margarinnal előző nap keverd ki, nem lesz folyós)

zsömle-lekvár

zsömle-tojáskrém, akármilyen zöldségkrém

hozzá 2 dl tej/tejeskávé!madártej/kakaó/karamell stb

sütött piskóták, kekszek, pogácsa, sajtosrudak, müzliszelet, tejszelet, joghurtok, ívókegír/joghurt kekszel, gofri, linzerek, palacsinta, nudli, túró-szilvásgombóc

grízes, krumplitészta, tejberizs gyümiöntettel, szárított gyümölcschips, magvak(mogyoró)

zabkása-joghurt/kefír

gyümölcsök

győri édes, zabfalatok:)

2011. máj. 28. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!