Mondanátok olyan kajákat, amiket esetleg vihetnék suliba is?
Figyelt kérdés
Kezdem unni a szalámis, parizeres zsemlét. Körözöttet nem akarok vinni, mert az a hagyma miatt nem épp megfelelő, a májkrémesbe pedig nem tehetek semmit, mert elázik - a paprikán kívül. Süteményt azt rendszeresen viszek, hol házi készítésűt, hol boltit, de ki szeretnék próbálni mást is. Ti mit visztek általában? Mennyire szoktatok kreatívak lenni?2011. jan. 11. 19:12
1/16 anonim válasza:
Hm...vigyél rántott húsos zsömlét vagy nutellás szendvicset! A májkrémest meg úgy oldd meg, hogy a paradicsomot felvágod és egy kis ételdobozba rakod, és majd a suliban teszed a szendvicsbe! Vagy vihetsz joghurtot amibe raksz müzlit...meg lehet mindent oldani, maximum a suliban rakod össze a kajád.
2/16 anonim válasza:
Esetleg vihetsz zsömle helyett mást, pl. magos kenyeret, sajtos kiflit, vagy egyéb péksüteményeket.
Vagy ha van kis dobozod, abban vihetsz salátát, gyümölcsöt. A joghurt is jó ötlet, vagy ilyen kis poharas puding, tejberizs.
Én nem vagyok túl kreatív, szeretem ugyanazt enni, kb. idén 2 félét ettem: kakaós csigát vagy legtöbbször szalámis szendvicset kifliben.
4/16 anonim válasza:
vagy vigyél sajtot...na? a sajt jó :)
5/16 anonim válasza:
Vihetsz pl. kakaós csigát vagy kókuszos kalácsot amit a suliba menet vehetsz bármelyik boltban...de még esetleg veszel útkozben kiflit és tekeros sajtot és az is nagyon jó a suliba - én is szokok azt enni suliban de sokszor órán.Naggyából ennyi
6/16 anonim válasza:
én szoktam vinni dobozban palacsintát
8/16 Kriszti83 válasza:
Rántottás zsömle, melegszendvics, francia saláta+fasírt.
9/16 anonim válasza:
én szoktam vinni 1-2 sima kiflit meg egy doboz joghurtot vagy tejfölt hozzá, és abba mártogatom :) tök finom
van hogy rántotthúsos szenyát viszek, de a péksütiket is szeretem (kakaós csiga, meggyes rétes, túrós táska, lekváros batyu, fánk) ha van pékség a közelbe lehet válogatni :)
10/16 anonim válasza:
műanyag ételes,répát vágj fel bele,egészséges (de ugyanugy más zöldség is,csak mi ezt szoktuk) (persze mellé mást is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!