Mondanátok olyan kajákat, amiket esetleg vihetnék suliba is?
Én rendszeresítettem egy kiskanalat a táskámba. Szinte minden nap viszek magammal joghurtot. Imádom a különböző salátákat, azt is szoktam vinni. Ez mindig változó, nem recept alapján csinálom, hanem megnézem, mi van itthon és abból összerakom. Nincs közülük két egyforma :D
Nagyon finomak hidegen a rakott ételek, rakott krumpli, rakott karfiol, rakott tészta, rakott brokkoli...
Egybesült húsokat is lehet vinni, ilyen tojásos fasírtot például.
Úgy általánosságban elmondható, hogy az előző napi ebédet simán elviszem.
Amikor még suliba jártam, nem volt menza, sokan hordtunk otthonról kaját. Ezért összefogtunk és vettünk egy mikrót. Mindenki beleadott egy százast, aki szokott kaját hozni. Kiraktuk a portásfülke mellé és bárki használhatta. Onnantól tényleg mindent hordtunk be, húslevest, főzelékeket, rántott húst... esetleg próbáljátok meg ti is ezt. Nálunk a DÖK szervezte a dolgot és pár napon belül megvolt a mikró :)
Ez a mikrós dolog tök jó..:)
A joghurt is jó ötlet, lángos az inkább itthoni kaja, zsíros meg minden és hideg vízzel az nem nagyon jön le. Amúgy most, hogy olvasom a hozzászólásokat, megváltozott a véleményem mert eddig azt hittem tök furi dolog salátát vagy főtt kaját vinni suliba. Utóbbit azt szerintem nem viszek, mert 2-nél tovább nem vagyunk és mindig van itthon finom ebéd. A tojásos fasírt is jó volt, írta valaki, nagyim szokott olyat sütni, és ezek tök jó ötletek voltak. Barátnőm is régebben ha elmentünk kirándulni, a paradicsomot otthon összevágta, majd bele egy dobozba - sokan cikizték érte, de szerintem csak irigykedtek mert nekik be kellett érniük a zsömlével. Köszönöm a tippeket, megpróbálok ötletes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!