Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan vigyünk piát erdei suliba?

Hogyan vigyünk piát erdei suliba?

Figyelt kérdés

Mármint a pia megvan csak olyan tanárral megyünk aki nem igazán csípi ezt a dolgot.

Gondoltunk arra hogy kiöntjük 0,33dl-es vizes üvegekbe és szétosztjuk azt ha valaki lebukik akkor is csak egy része veszik el. De kíváncsi vagyok a ti válaszotokra is.

2010. máj. 17. 08:24
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
33%
Attól függ milyen piátok van. Ha pálinka, akkor sima ásványvizes üvegbe öntsétek, ha valami színes, akkor ahhoz passzoló üdítős üvegbe rakjátok. Mi így csináltuk és állat buli volt! :)
2010. máj. 17. 10:09
 12/33 anonim válasza:
70%

mi megdumáltuk osztályfőnökkel..

vihetünk...bizonyos keretek közt..(20liter alaphangon,de sajna áfát oda kell neki adni:|)

2010. máj. 17. 10:12
 13/33 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell még 8-ban pia. Csak fölösleges intőket szereztek, meg rossz hangulatot a tanárokkal, és rosszban váltok el. Inkább szökdössetek a lányszobákba éjjel. A tanár se hülye, kár elrontani a viszonyotokat a végére. Neki kellemetlenséget okoztok: rá vagytok bízva, a szülő besértődik , az igazgató fegyelmit ad neki, a kollégák lenézik, és a takarítónéni feljelent a hányás miatt. A 14 éves fejlődő agyban még jobban pusztul az agysejt, mint később. Aki nme próbálta, komolyan rosszul lehet nagyon kevéstől is, még kórházba is kerülhet - ne tedd tönkre az uolsó közös együtlétetetket! Majd isztok az osztálytalálkozón, ha már muszáj inni.
2010. máj. 17. 14:45
 14/33 anonim ***** válasza:

Miért AKARSZ VINNI?

(de ne azt írd, hogy jó legyen a hangulat, az egyenduma. Valami saját indokot írj, hogy te miért vinnél? Őszintén)

És honnan?

2010. máj. 17. 14:48
 15/33 anonim ***** válasza:
60%
Mit van mindenki meglepődve???Ilyen ez a világ IGEN idáig fajúlt....ez ellen már nem lehet tennii :)
2010. máj. 17. 15:28
 16/33 anonim válasza:
100%
Sok álszent! Úgy csináltok, mintha a ti "korotokban" nem ez lett volna! Nem ilyen lett a világ, már ilyen volt nagyapám idejében is. Kérdezzétek már meg az öregeket ki mikor szívta el az első cigijét, vagy mikor rúgott be.Megfogtok lepődni kis álszentek! Vigyél csak piát és igyál az egészségemre is!
2010. máj. 17. 15:52
 17/33 anonim válasza:
36%

én 19 éves létemre meglepődtem ezen a kérdésen.

és igen, lehet tenni ellene, meg kell gyepálni otthon a szülőnek a gyereket, mert NEM az iskola nevel, hanem TANÍT. csak a sok hülye barom szülő (én röhögök 19 évesen elég sok szülőn) lesz*rja hogy a gyereke mit csinál... akkor mit csodálkozunk ezen hogy hovááá fajuuult a vilááááág??

ha te az én gyerekem lennél, az biztos hogy nem mennél erdei iskolába ha már így indulsz neki:D ráérsz még bőven bulizni, főleg piálni... ott lesz a középsuli, meg főleg az egyetem, utóbbin vannak a jó bulik.

2010. máj. 17. 16:09
 18/33 anonim válasza:
0%

ja és még valami. engem szüleim bizisten megvertek ha olyat csináltam, mert megérdemeltem, de tanultam is belőle. én úgy nőttem föl hogy normális ember lettem, van bennem tartás lány létemre, nem pedig olyan mint a sok mai fiatal... 15 évesen meg már 14 évesen szétteszik a lábukat, meg a földön fetrengenek a hányásukban... és a szülőt mit érdekli ez?

hálát adok a jó Istennek hogy az én szüleim megtanítottak az életre.

2010. máj. 17. 16:11
 19/33 A kérdező kommentje:

Tavaly az osztályfőnökkel(ffi)+30éves tanárral mentünk erdei suliba (Ő is 30éves), 2-en voltak akik tényleg bebasztak, de a többiek nem. Az egyik egy lány volt aki tényleg elég rendesen, a másik egy csávó az ugy szo-szoba! A lényeg most jön a tanár NEM szolt a szülőknek hogy mi történt.

Volt olyan is hogy hajnalba ott járkáltunk a házak körül, kijön a tanár azt mondaj nyugodtan csak csöndbe legyetek

De most a másik osztállyal együtt megyünk ahol 50+-os az ofő és így lesz 4 tanár=30éves(ffi)(OFő), 26éves(nő), 50+-os nő tanár,+ egy anyuka!

Azért az mellettünk szoljon hogy még mindenki szüz!

2010. máj. 17. 17:13
 20/33 anonim válasza:
68%
nyolcadikos koromban a kóla + turbórágó vegyítésétől féltem nem attól hogy lebukok szesszel! a tanár helyében ha rajtakapnálak titeket akkor két atyai pofon kíséretében hazazavarnálak titeket!
2010. máj. 17. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!