Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit süssek suliba? (kérdésed...

The Nobody kérdése:

Mit süssek suliba? (kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés
A szendvicst nem szeretem ezért elhatároztam hogy sütni fogok.Sós muffint meg ilyeneket.Tudtok még hasonló recepteket?
2011. aug. 17. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:

mindenféle kelt dolgokat, én is így csinálom, kakaós csiga, túrósbatyu, croissant...

én a www.mindmegette.hu oldalról szedem a recepteket :D

2011. aug. 17. 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:

kalács, kakaóscsiga, fahéjas cisga, fánk, muffin, gofri, palacsnta, túrógombóc, pite, piskóták, túróstáska, kakaós-csokiskrémes táska, almástáska, chrossaint, briós, lekváros kifli, linzer, nudli, mákosguba, nudli,zabpehelykeksz, csokiskekszek, lekváros kekszek, ilyen kis töltött kiflik, lekváros/pudingos táskák +ezekhez mehet 2dl tej/joghurt

pizzástáska/csiga, sós/sajtos rúd, tepertyős/sajtos/vajas/sós pogácsák

magvas zsömle, kifli csak úgy simán

perec, mindenféle töltelék (pl gomba, zöldség, hús, paradicsom) ilyen batyuba

tócsni, omlett, bagett fűszervajjal töltve, mindenféle magos (mák, szezám, tökmag) zsemlék, kiflik

virslis táska, káposztástáska

amúgy még tudsz vinni joghurtot.tejet(2dl) müzlivel(kis tálkába) gyümölcsök, főtt tojás zöldséggel, hotdog, saját magadnak csinált hamburger, felfújtakat(kifliből, kenyérből), túrót gyümölccsel

2011. aug. 17. 17:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket,majd kipróbálom.
2011. aug. 18. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!