Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi legyen az ebéd? (Kérdésed...

Mi legyen az ebéd? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Szombaton lesz a szülinapom és akkor én találhatom ki,hogy mi legyen az ebéd,ez lennének a választékok :

1.Rizs(=petrezselyemzöld+gomba+répa)+sajttal töltött pulykatallér+ecetes uborka

2.Tejszínes gombás csirkemell

=

desszert: 1) csokis palacsinta túróval 2) túrós gombóc

Köszönöm előre is a válaszokat

2011. aug. 11. 02:52
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Én a másodikat választanám mindkét kategóriából. De amúgy mind finom :)
2011. aug. 11. 03:09
 2/18 A kérdező kommentje:

ez a gond,hogy nem tudok dönteni,mert mind tök finom :D

és köszi a választ :) ment a zöld mancs

2011. aug. 11. 03:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben úgy kérném:ebben a sorrendben épp jó lesz.:) És a maradékot megenném vacsira,hogy ne menjen kárba,mert fini a menü.
2011. aug. 11. 03:20
 4/18 A kérdező kommentje:

ez már nekem is eszembe jutott xd

de azért,nem szeretném,hogy anyu egész nap a konyhába főzzön :)

2011. aug. 11. 03:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy anyának,ha a gyermeke kéri,nem megterhelő az,hogy a gyerkőcnek főzzön x félét.Hidd el,hogy anyud szívesen elkészíti és az lesz neki a legnagyobb öröm,hogy látja jóízűen eszel!Boldog szülinapot kívánok Neked és majd jó étvágyat a menühez!:)
2011. aug. 11. 03:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Ó,köszi szépen nagyon aranyos vagy :))
2011. aug. 11. 04:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem kell megköszönni,ez nálam alap.:) Tudom,hogy anyud megcsinálja,mert én is megcsinálok mindent a gyerkőcnek,pedig hidd el néha vannak extra dolgai...pl a múltkor este 9kor kért palacsintát,hát fogtam magam sütöttem neki pár darabot.:)
2011. aug. 11. 04:05
 8/18 A kérdező kommentje:

jaj,ez nagyon aranyos :D nagyon jó anya lehetsz :)

ez felidézz bennem egy kedves emléket : mamámnál voltam,mert nagyon beteg voltam és szilveszter volt,anyumék meg kereszt anyuméknál buliztak és hajnal 2-kor megkívántam a sültkrumplit,mamám meg egyből csinált nekem :)):D

2011. aug. 11. 04:11
 9/18 anonim ***** válasza:
Na de most aztán nyomás aludni!:) Anyud mérges lesz,ha nem alszol csak gépezel...Én legalább is az lennék.:) De csak picit.:) Jó éjt Neked!
2011. aug. 11. 04:18
 10/18 A kérdező kommentje:

:)) :D anyuék megszokták már,hogy reggelig fent vagyok,és most jelenleg ők is fent vannak,mert megyünk egy pár ismerőssel a hegyekbe :D

és még egyszer nagyon szépen köszönöm,kívánok neked is szép békés jó éjszakát :)

2011. aug. 11. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!