Mi legyen az ebéd? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szombaton lesz a szülinapom és akkor én találhatom ki,hogy mi legyen az ebéd,ez lennének a választékok :
1.Rizs(=petrezselyemzöld+gomba+répa)+sajttal töltött pulykatallér+ecetes uborka
2.Tejszínes gombás csirkemell
=
desszert: 1) csokis palacsinta túróval 2) túrós gombóc
Köszönöm előre is a válaszokat
Jajjmárneee :D
csinátlad meg kaja 1-t meg desszert 1-et szüldire és kérd meg h másnap meg főzzön másikat.
Nem mindegy melyik napon eszed meg ezeket? :D
Te kis éjjeli bagoly :))én akkor keltem, amikor te még gépeztél...
Boldog szülinapot, és, ha én választhatnék, a tejszínes csirkemell, és a csokis palacsinta lenne a győztes.
de akár össze is lehetne kombinálni, mert a tejszínes csirke, a gombás-répás rizzsel nagyon finom páros.
ha szereted, kérjél bele egy fél db apró kockára vágott
piros kaliforniai paprikát. nagyon feldobja, és persze a petrezselyem elmaradhatatlan.
ha az első menüben lévő sajtos pulykatallér előregyártott , fagyasztott, akkor én kihagynám.
bárhogy döntesz is, mégegyszer sok boldogságot:))
puszi
Az előregyártott pulykatallért én is kihagynám, akármit csak azt ne egyétek! A többi mind finom.
Ha nem tudsz dönteni, kis cetlikre írd fel mindegyiknek a nevét, hajtogasd össze, a markodban rázd meg, és amelyiket szétnyitod, az a nyerő.
Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!
tejszínes gombás csirkemell+petrezselymes párolt répás-rizs, ecetes ubroka
túróspalacsinta csokiöntettel
Boldog szülinapot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!