1/5 anonim válasza:
Igen, a szilva magja a cefrében SEM maradhat bent, ellentétben mondjuk a cseresznyével amit elég főzés előtt átszitálni.
3/5 anonim válasza:
Ajánlatos. Meggynél is legfeljebb 20% magot szoktak elfogadhatónak tartani. Az erjedésnél keletkező nitrobenzol elsősorban az előpárlatban lesz jelen.
4/5 anonim válasza:
szilva, cseresznye, barack, stb magja ciant is tartalmaz erdemes kimagozni
5/5 anonim válasza:
Érdemes kimagozni. A cseresznyét pedig mindenféleképp szártalanítani kell.
Asszem hektoliterenként olyan 50 dkg magot tesznek bele az ízvilág érdekében. De ne hallgass rám! Hallgass a megérzéseidre és megtalálod a helyes utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!