Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ki kell -e magozni a szilvát...

Cs.S kérdése:

Ki kell -e magozni a szilvát cefrézés előtt?

Figyelt kérdés

2016. aug. 28. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, a szilva magja a cefrében SEM maradhat bent, ellentétben mondjuk a cseresznyével amit elég főzés előtt átszitálni.
2016. aug. 28. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
Mi soha nem szoktuk.
2016. aug. 28. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ajánlatos. Meggynél is legfeljebb 20% magot szoktak elfogadhatónak tartani. Az erjedésnél keletkező nitrobenzol elsősorban az előpárlatban lesz jelen.
2016. aug. 28. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
szilva, cseresznye, barack, stb magja ciant is tartalmaz erdemes kimagozni
2016. szept. 4. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdemes kimagozni. A cseresznyét pedig mindenféleképp szártalanítani kell.


Asszem hektoliterenként olyan 50 dkg magot tesznek bele az ízvilág érdekében. De ne hallgass rám! Hallgass a megérzéseidre és megtalálod a helyes utat!

2016. szept. 6. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!