Ringló szilva cefrézésekor ki kell magozni a gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2013. júl. 14. 11:29
1/3 anonim válasza:
Ki! Ha jó páleszt akarsz, feltétlenül. A cián íz nem hiányzik onnan! Ne hallgass azokra, akik bármit megisznak, "csak ártson". Légy igényes! Ráadásul ajánlott a minimum kétszeri desztillálás. -Hogy a szakszerűségről már ne is beszéljünk-...
2/3 anonim válasza:
A cefrébe belemehet, elég főzés előtt leszűrni, vagy átpasszírozni. De van amikor a szilvamag 20%-át benne is hagyják a cefrébe és úgy főzik. Én a főzés előtt szoktam egy gyümölcsös rekeszen átszűrni/passzírozni és utána főzöm.
3/3 anonim válasza:
Az első nagyon érti a dolgát :D
Próbálja valaki meginni az első lepárlás után lefolyó zavaros lőtyét :D
Látszik sosem csinált még ilyet,de már sok embertől hallott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!