Mennyit érhet egy liter húsz éves házi szilvapálinka?
A korától önmagában még nincs többletértéke. Kivéve persze, ha olyannak adod el, aki hisz benne, hogy az alkohol automatikusan egyre jobb lesz a kortól, mert végül is sokan hisznek benne.
Attól függően, hogy miben és hol volt tárolva, akár sokkal rosszabb is lehet, mint újkorában. Meg persze az se mindegy, hogy undorító acetonszagú-karcos volt az a házipálinka, vagy szakszerűen cefrézték-főzték.
Nagyjából ugyanabban az ártartományban lesz eladható, mint a friss pálinka, de így még nem tudni, hogy melyik végén.
tem, akkor utánajárok, hogy hogyan készült, hol tárolták, mert nem én készítettem hanem nagyszülők csinálták és tőlük kaptam...
Amúgy úgy tudom, hogy szakszerű módon volt kezelve, meg úgytudom ért a szakmához, valamint bort is készít több mint harminc éve. És a pálinkát és a bort is dicsérik a vendégek, akiket megkínálunk vele, tehát rossz nem lehet. Én meg nem értek a pálinkához, csak kíváncsi vagyok hogy mennyit érhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!