Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fél liter Jéger húzóra,...

Fél liter Jéger húzóra, milyen veszélyei lehetnek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 17. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Alkoholmérgezés.

Amúgy meg miért tennéd? Túl nemes ital ahhoz, hogy csak mint valami lőrét, elpazarold. Vagy már nem tudod hova tenni az anyucitól kunyerált pénzt?

2013. jan. 17. 12:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Ment a zöldkéz,köszi
2013. jan. 17. 12:42
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
23 évesként a szellemi szinted vetekszik egy 14 évesével...
2013. jan. 17. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:
mi lenne? - elfogy
2013. jan. 17. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Pont Jager-t? :S

Amúgy meg biztos te leszel a társaság fénypontja, a sztár.

2013. jan. 17. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kihányod, akkor viszont kár beléd ez a drága pia. Illetve alkoholmérgezést is kaphatsz. Inkább az olcsóbb Jagdstolz/Jagdglück vagy hasonló Keuter likőrrel kísérletezz, de legyen melletted valaki, de mondom többmint valószínű, hogy hányni fogsz
2013. jan. 17. 20:36
 7/10 gabor9 ***** válasza:
Húzóra elég durva, valószínűleg hányás lenne a vége, de hogy alkoholmérgezés... Imádom az ilyet, finoman szólva is túlzás fél liter piától hogy detox a vége. Ez f@szság, rosszul leszel, színes ásítás de ennyi, nem több.
2013. jan. 20. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod, kinek hogy reagál rá a szervezete. Lehet te meg tudod inni különösebb bajok nélkül, van aki viszont totál ko lesz tőle.

Egy ismerősöm 2-3 üveg sörtől KO, de érdeke módon le tud küldeni húzóra 1,5-2 deci házi pálinkát minden gond nélkül, max spicces lesz tőle.

2013. jan. 20. 17:20
 9/10 anonim válasza:

Tudom régi kérdés de azért válaszolok a saját tapasztalataim alapján hátha valakinek még segítenék vele.

Ne.

Egyszer lehúztam egy üveg yagert de úgy hogy már volt bennem vodka. Különösebben akkor semmi bajom nem lett tőle, de olyannyira megutáltam a yagert hogyha a szagát is megérzem már öklendeznem kell tőle. Másnap egyszerűen ha csak rágondoltam is hányingerem lesz. De egyébként nem hánytam.

2018. aug. 3. 19:04
 10/10 anonim válasza:
Hát figyu.. én most ittam meg 3 perce, épp most üt be.
2023. szept. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!