Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hagyan kell csinálni a sárga...

Hagyan kell csinálni a sárga barack cefrét es azt ki is kell magozni? Stb reszletesen kernem a valaszokat .

Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Kimagozod, mert a magtol keseru lesz (ciantartalmu!). Utana beledobalod egy hordoba, es otthagyod erjedni, lehetoleg letakarva.


Egyebkent meg: [link]

2015. júl. 25. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem lehetőleg, hanem mindenféleképpen letakarva, mert különben az alkohol elillan belőle!


Ha van időd, kedved és lehetőséged, pépesítheted is, vagy nagyon apróra darabolod, de nem szükséges. Viszont az fontos, hogy az egészségtelen (moníliás, penészes, rohadt) részeket ki kell vágni. Ha csak túlérett, az nem baj.

2015. júl. 26. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!