Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Cseresznyepálinka főzéséhez...

Cseresznyepálinka főzéséhez ki kell magozni a cseresznyeszemeket?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 21:06
 1/5 anonim válasza:
nem kell feltétlenül, ha ledarálód akkor igen, ha nem akkor leülepszik az aljára, és aztán nem megy tovább, mert ha pl. ledatálva csinálod, akkor egy kis kesernyés utóízű lesz a magtól.
2011. jún. 22. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
*ledarálva
2011. jún. 22. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
A magja azért keserű mert kismennyiségű ciánvegyületet tartalmaz, egészségesebb kimagozni.
2011. jún. 22. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:

Azt, hogy ki "kell"-e nem tudom. Én soha nem magoztam ki.

Fúrógépbe (brutális orosz technika) fogott alkalmas keverőszárral megtörtem, majd pektinbontó enzimet hozzáadva hagy forrjon.

Az igazi , jó technológiával erjesztett és főzött cseresznyepálinka, aranyat ér.

Ja! A mag leül az aljára, főzéskor az erjesztőkádban marad.

Ne kerüljön a főzőüstbe, mert leég! Ez igaz a többi csonthéjasra is.

2011. jún. 23. 06:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljes leírás cseresznyepálinka elkészítéséről:

[link]

2011. jún. 23. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!