Királyleányka mustot veszek, hány cukor fokosra csináljam? Milyen bor lesz belőle?
Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 11:26
1/1 anonim válasza:
En 20-21 fokra szoktam beallitani. Ize magaban a zengore hasonlit. Inkabb jellegtelen. Ha nem tul korai szuretelesu akkor viszont nem igazan savas. En pont ezert szeretem. Lehet vedelni gyomoreges nelkul :) iden hazasitani akarom. Hazasitva kifejezetten jo borokat ad. Darabon ne hagyd majd sokaig mert eleg hamar megerzi. Feherbor es rozehoz valo elesztovel nagyon jo illata lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!