Melyek a legédesebb borok?
Azok, amiknek a felhasznált szőlője nagyon sokáig érik, olyan sokáig süti a nap, hogy gyakorlatilag annyit veszít a víztartalmából, hogy a fürtön elkezd aszalódni a szőlőszem.
Fehérborból ilyen nálunk is van, az aszú borok ilyenek.
A vörös tovább érik, nálunk általában rövid a nyár ahhoz, hogy ilyen eljárással vörösbort lehessen készíteni (azért van, csak nem sok)
De Dél-Olaszországban, Spanyolországban pl lehetőség van ilyen eljárásra vörösborkészítésnél is. Jellemzően kadarkából.
Szerintem a második pontosan tudta. Látszik,, hogy lövésed sincs a borokról, tök fölöslegesen írtad a nagy semmit (ha ezt az értelmetlen nulla off-topik megnyilvánulást lehet egyáltalán "írásnak" nevezni). Ne válaszolj, buta vagy.
Második - köszönöm! El sem tudod képzelni mennyit segítettél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!