2/10 A kérdező kommentje:
nem az csak én még nem tudom
2012. júl. 19. 21:22
4/10 A kérdező kommentje:
lécci ne hülyeségeket már éetelmes használható válaszoknak zöld kéz
2012. júl. 19. 21:29
5/10 anonim válasza:
Talán az, ha időben pont jókor szeded le a szőlőt és nem kutyulsz kavarsz össze minden fajtát, csak egy fajtából csinálod.
6/10 anonim válasza:
Hidd el, ha egy borásznak fölteszed ezt a kérdést, a szőlővel fogja kezdeni a választ.
De "A" TITKOT sohasem fogja elárulni egyik borász sem, az apáról fiúra öröklődik és a fiú mindig hozzátesz egy kicsit.
7/10 Phoney válasza:
A hozzáértés, mint ahogy a többi alkoholos italnál is. A bor minőségét igen sok szempont dönti el, és bármelyik szempontból rontod el, az már nem lesz jó bor. Vagyis nem egy titka van, hanem sok.
9/10 anonim válasza:
5 alapvető hozzávalója van, amitől egy bor, jó bor lesz: szőlőfajta, talaj, domborzati viszony, a borász maga, és a technológia, amivel készítik a bort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!