Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a tojás főzés titka?

Mi a tojás főzés titka?

Figyelt kérdés

Hogyan főzzem, hogy könnyen lejöjjön a héj és ne egy orkra hasonlítson a végeredmény?

Próbáltam közvetlen főzés után hideg vízbe tenni, volt hogy hagytam kihűlni, volt hogy nem. Sosem jó.


2012. ápr. 10. 08:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne teljesen friss tojást főzz. A vízbe tegyél egy pici sót.
2012. ápr. 10. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Ennyi?

Köszönöm!

2012. ápr. 10. 09:54
 3/3 anonim ***** válasza:
A tv be volt egy müsor,talán Budaival.és ott hallottam a következő tojásfőzési technikát:sóval felforralod a vizet,ha forr beleteszed a tojást,főzöd 3 percig,utána le veszed a gázról,fedő alatt tartod még 6 percet,utána azonnal hideg vizbe,és az eredmény garantált.Kiprobáltam aznap tojt tojással is.Nagyon jó lett.
2012. ápr. 10. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!