Mi a titka az igazán jó banánturmixnak / shake-nek?
Receptet is írhattok :P
Azt szeretném elérni, hogy krémes, de mégis iható legyen, és az íze is rendben legyen.. Köszönöm a segítséget!
En ha turkixot csinalok, vagy shaket, akkor a kovetkezore figyelek:
- csak minosegi valodi tejet hasznalok hozza
- hogy kremesebb legyen, tejszint vagy tojast (tipustol-evszaktol fuggoen) adok hozza.
- fontosak az aranyok. Pl. Bananturmixnal, ha keves tejet hasznalsz, akkor tulsagosan suru lesz.
- Keszites utan frissen fogyasztani! az allasban osszeallhat a dolog.
Igeny szerint par jegkockat is tehetsz bele.
én banánturmixot így szoktam csinálni:
-kb 2,5-3deci tejet beleöntök a turmixgépbe
-1-1,5 banánt beletörk(4-5 centis darabokban)
-2-3 kávéskanál méz bele és utána elekzdem turmixolni
amikor már nem darabos leállítom és újra felpörgetem maxra ezt megcsinálom 3szor és után jó habos és finom lesz
ezt az egész család imádja, és be kell valanni ténylrg isteni:
2db banán
egy csomag vaníliás cukor
tejszín(lehetőleg hulala márkájú, mert az nagyon krémes és nagyon sok hab lesz belőle, ha felverik,keverik)
Tördeljd fel a két banánt és dobd bele a gépbe
Öntsd rá a tejet, amíg az be nem fedi a banánokat
Add hozzá a cukrot
És végül adj hozzá pár dl tejszínt
Turmixols össze, majd rakd a hűtőbe, kis időre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!