Melyik a legjobb sör, hatása alapján?
10
Hát..Ha nem valami 1,5 mázsás melákról van szó,hanem egy átlag emberről,akkor ha folyamatosan issza a sört; simán be lehet attól karmolni rendesen.Mondjuk valaki megiszik 3-4 óra alatt 8 sört.Annak az alkoholtartalma ne fog kiürülni mind.Mert egyszerűen nincs rá ideje.Hanem összeadódik.Adagolni meg pofon egyszerű.Egy korsó fél liter egy adag.
11, olvastad végig amit írtam?
Igen, nyilván ha van benn alkohol, attól be lehet rúgni, ez tény.
De egyrészt az átlag tini (ne legyünk hülyék, a kérdező tuti az), elsőre nem nagyon szereti a sör ízét, pláne ha eddig nem ivott még.
Meg gondolom mivel fiatalok, nincs rá korlátlan kassza, drága is lesz, meg azt a láda sört cipelni se lesz autójuk. Ezért is azt kérdezi melyik lenne a legolcsóbb módja a bebacásnak.
Szal ja, venni mondjuk 3 főre egy üveg vodkát meg egy olcsó limonádét: kb 4 ezer forint.
3 főre 3×8 sört mondjuk 400 forint darabáron:
Majdnem tíz ezer.
"Szal ja, venni mondjuk 3 főre egy üveg vodkát meg egy olcsó limonádét: kb 4 ezer forint.
3 főre 3×8 sört mondjuk 400 forint darabáron:
Majdnem tíz ezer."
Hát így nem nagyon jön ki az arány..
Mondjuk 8 doboz 5% alkoholtartalmú sör kb.megfelel fél liter vodka alkoholtartalmának..4 ezerért meg esetleg, talán leárazva ha kap 7 deci vodkát.Annál többet nem hinném.Az három főre fejenként 2,3 dl.Ez így kis jóindulattal a fele.Tehát az a 4 ezer jó lesz inkább nyolcnak.
Mint írtam, a komló felerősíti az alkohol hatását, ezért bár gyengébb a sör, mégis előbb megérezni a hatását, mint a töményeknek! És egy tálca sör 24 doboz, az 12 liter, még felnőttből is simán tud ütni 3 átlagos emberre!
Na de, #10#12, eleve azt se tudjuk, hány éves a kérdező! Én 36 vagyok, és bár berúgni nem akarok soha, de a spicces állapot néha jólesik, és az már egy gyengébb szintje a dolognak! Egy kollégám meg 32 éves, és Ő szabadidejében tényleg alkesz, mondja is, hogy Ő ha inni kezd, “csakis berúgásig, mert aki nem rúgik be, az nem is iszik igazán!” - Ő ezt vallja! Szóval nem biztos, hogy tényleg tini, nem tudjuk!
Amúgy meg nem tudom, hogy a limonádéval mi a célod? Abban nincs alkohol, az csak üdítő, és ha töményet felöntesz vele, akkor csak felhígítod, gyengébb lesz, és mivel a töményekben se komló, se szénsav - semmi extra, így a hatás sem lesz tőle olyan! De ha már ezen a vonalon indulunk el, akkor inkább pezsgő, a szénsav miatt a második legütősebb, és ha jó erőset vesz (például Hungária Extra Dry, 12.5%), akkor bizony érződik, de a sör akkoris mégjobban!
#8#9 voltam.
Nem, ha az erősség a lényeg, akkor Faxe 10% , Tescóban például mindig van, vagy karácsony környékén a Sparban szokott lenni Tiltott Csíki Mézes (9%), illetve szintén a Sparban van Delirium Tremens (8.5%)
A legerősebbek viszont kétségtelenül a skót Brewmeister sörfőzde sörei, amik a pálinkánál is erősebbek, viszont iszonyú drágák és ritkák, néha talán a Metroban van belőle!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!