Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik a legjobb sör, hatása...

Melyik a legjobb sör, hatása alapján?

Figyelt kérdés
Az azért akarok inni sört mer jó legyen a hatása melyiket javasolod?

2023. aug. 4. 17:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

10

Hát..Ha nem valami 1,5 mázsás melákról van szó,hanem egy átlag emberről,akkor ha folyamatosan issza a sört; simán be lehet attól karmolni rendesen.Mondjuk valaki megiszik 3-4 óra alatt 8 sört.Annak az alkoholtartalma ne fog kiürülni mind.Mert egyszerűen nincs rá ideje.Hanem összeadódik.Adagolni meg pofon egyszerű.Egy korsó fél liter egy adag.

2023. aug. 9. 17:06
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

11, olvastad végig amit írtam?

Igen, nyilván ha van benn alkohol, attól be lehet rúgni, ez tény.

De egyrészt az átlag tini (ne legyünk hülyék, a kérdező tuti az), elsőre nem nagyon szereti a sör ízét, pláne ha eddig nem ivott még.

Meg gondolom mivel fiatalok, nincs rá korlátlan kassza, drága is lesz, meg azt a láda sört cipelni se lesz autójuk. Ezért is azt kérdezi melyik lenne a legolcsóbb módja a bebacásnak.

Szal ja, venni mondjuk 3 főre egy üveg vodkát meg egy olcsó limonádét: kb 4 ezer forint.

3 főre 3×8 sört mondjuk 400 forint darabáron:

Majdnem tíz ezer.

2023. aug. 9. 18:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Szal ja, venni mondjuk 3 főre egy üveg vodkát meg egy olcsó limonádét: kb 4 ezer forint.

3 főre 3×8 sört mondjuk 400 forint darabáron:

Majdnem tíz ezer."

Hát így nem nagyon jön ki az arány..

Mondjuk 8 doboz 5% alkoholtartalmú sör kb.megfelel fél liter vodka alkoholtartalmának..4 ezerért meg esetleg, talán leárazva ha kap 7 deci vodkát.Annál többet nem hinném.Az három főre fejenként 2,3 dl.Ez így kis jóindulattal a fele.Tehát az a 4 ezer jó lesz inkább nyolcnak.

2023. aug. 9. 18:29
 14/24 anonim ***** válasza:

Mint írtam, a komló felerősíti az alkohol hatását, ezért bár gyengébb a sör, mégis előbb megérezni a hatását, mint a töményeknek! És egy tálca sör 24 doboz, az 12 liter, még felnőttből is simán tud ütni 3 átlagos emberre!

Na de, #10#12, eleve azt se tudjuk, hány éves a kérdező! Én 36 vagyok, és bár berúgni nem akarok soha, de a spicces állapot néha jólesik, és az már egy gyengébb szintje a dolognak! Egy kollégám meg 32 éves, és Ő szabadidejében tényleg alkesz, mondja is, hogy Ő ha inni kezd, “csakis berúgásig, mert aki nem rúgik be, az nem is iszik igazán!” - Ő ezt vallja! Szóval nem biztos, hogy tényleg tini, nem tudjuk!

Amúgy meg nem tudom, hogy a limonádéval mi a célod? Abban nincs alkohol, az csak üdítő, és ha töményet felöntesz vele, akkor csak felhígítod, gyengébb lesz, és mivel a töményekben se komló, se szénsav - semmi extra, így a hatás sem lesz tőle olyan! De ha már ezen a vonalon indulunk el, akkor inkább pezsgő, a szénsav miatt a második legütősebb, és ha jó erőset vesz (például Hungária Extra Dry, 12.5%), akkor bizony érződik, de a sör akkoris mégjobban!

#8#9 voltam.

2023. aug. 9. 21:22
 15/24 NTBS ***** válasza:
Borsodi.
2023. szept. 5. 06:26
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

Ha a erősség a lényeg, akkor a Barths. 8,3%...

Bár mostanában nem nagyon kapni.

[link]

2023. nov. 18. 19:50
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem, ha az erősség a lényeg, akkor Faxe 10% , Tescóban például mindig van, vagy karácsony környékén a Sparban szokott lenni Tiltott Csíki Mézes (9%), illetve szintén a Sparban van Delirium Tremens (8.5%)

A legerősebbek viszont kétségtelenül a skót Brewmeister sörfőzde sörei, amik a pálinkánál is erősebbek, viszont iszonyú drágák és ritkák, néha talán a Metroban van belőle!

2023. nov. 18. 20:11
 18/24 Versenyzővagyok ***** válasza:
100%
Ittam 12% os ukrán literes sört
2023. dec. 26. 17:08
 19/24 anonim válasza:
50%
Kinek mi, de ha hatasa reszegseg, regen rossz a hatas
febr. 25. 14:29
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a túl erős ízű sört így a gösser jöhet.
júl. 3. 14:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!