Ez a rizs jo szakéhoz?
Itt az infó rola a képen.
Kerekszemű csiszolt, abban stimmel
Igaz már elkezdtem csak hogy tudjam mire számíthatok
#13 erre szokták azt mondani, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen.
Az eljárás teljesen publikus, leírják milyen víz kell, milyen hőmérsékleten mennyi ideig kell érlelni, milyen baktériumokat kell hozzáadni, stb...
Ezeket mind be is tartom, de az egyetlen kérdésem amire választ várok, hogy milyen rizs kell hozzá??
Ha nem tudod akkor ne írd le pls 50edszer is, hogy úgysem fog menni. Ha tudnád, akkor azt írnád hogy miben nem egyezik a szakérízzsel az amit én vettem, de úgy tűnik ezt sem tudod, úgyhogy felesleges írnod.
Az egyetlen dolog amiben kétségem van, hogy szakérízst írtak, de nem irják sehol hogy a szakérízsben mennyi cukornak kell lennie.
Vízből és élesztőből is a megfelelőeket szereztem be, ezért mentem Ázsiai boltba, de mondjátok csak a hülyeségeteket :)
Egyetlen hasznos válasz eddig a #16
3. Bekezdés:
Nem muszáj szakérízsnek lennie, de akkor rosszabb minőségű lesz az eredmény.
A cukorfok egyáltalán nem lényeges, az előterjesztésnél a szénhidrátok alakulnak cukorrá, a cefrézésnél a cukor alkohollá.
Minél több tovább erjeszted cefrében, annál magasabb lesz az alkoholfoka és annál kevésbé lesz édes.
Lényeg h koji-kint és desztillált vizet használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!