Mit gondoltok a japan borokrol?
Figyelt kérdés
En megmondom oszinten a rizsboron kivul masrol nem is hallotam! Es akkor jott az, hogy valahol lattam japan jegbort, ami olyan aszusan surunek tunt, termeszetesen edes bor. Milyen szerepet tolt be japanon kivul ez a falyta bor? Es ugy altalaban a jegbor!?2015. dec. 22. 17:43
1/2 Mojjo válasza:
A címben feltett kérdésre: semmit, nem ismerem őket.
Az utolsó kérdésre: az édes bor szerepét. Ahogy írtad is. Más adottságok mellett is előállítható, mint egy botritiszes nemesrothadáson átesett szőlőből készült édes, és az eredmény is más lesz, természetesen. De ugyanúgy a desszertborok szerepét töltik be.
2/2 anonim válasza:
Rizsborból is van kismillió fajta. Nekem mondjuk nem nagyon ízlik, mert nem gyümölcsös - hiszen nem gyümölcsből van.
Létezik viszont japán szilvabor (梅酒 =umeshu), barackbor (桃酒 =momoshu), citrusbor (柚酒 =yuzushu). Biztos van még más is, én ennyiről tudok így hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!