Hogyan lehet megjavítani a sört?
Figyelt kérdés
Tavaly lefagyasztottam 2 tálca sört, nagy akció volt bevásároltam. Most kiolvasztottam egyet, de semmi bubi nem maradt benne. Hát elég fura íze van! Nem akarom kidobni, mit csinálhatok vele?2022. máj. 3. 12:56
1/20 Phoney válasza:
Natúr sörként már nem tudsz mit csinálni vele, csak ízesíteni, hogy legalább furcsa ne legyen. Szörpözd össze, illetve ha szénsav már úgysincs benne, akkor akár áztass bele valamit fél napra, teát, mentát, koriandert, akármit ízlés szerint.
3/20 qkker1 válasza:
Kamu, a doboz szétrobbant volna, ha fagyasztod a sört!
4/20 anonim válasza:
Patronos szifonba betöltöd,és lesz buborék.
5/20 anonim válasza:
Le se kellett volna fagyasztani lejárat után egy évvel sincs semmi baja.
6/20 anonim válasza:
Rossz a cimke a kerdeseden: nem regeneracio, hanem degeneracio. Nem a sorre ertettem...
Amugy leh3t vajakolni, de abbol jo sor mar nem lesz. Csakis a kivancsisag miatt, de milyen sor volt azon az irgalmatlanul jo aron, amibol ket talcanyit meg kellett venni...?
8/20 anonim válasza:
Biztos akciós volt a rocky cellar, 159 helyett 150 és gyorsan be kellett belőle tankolni...:DDDDD
9/20 anonim válasza:
Na de minek kellett azt lefagyasztani?A dobozos sör eleve legalább egy évig eláll. Akár a spájzban is..
10/20 A kérdező kommentje:
Nem volt drága, de nem szeretném csak úgy kidobni. És ha veszek élesztőt, újra tudom aktiválni? Akkor beindul megint a bakteriális gáz fejlődés? Kis cukor bele.
2022. máj. 3. 19:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!