Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Borokhoz értők! Mennyibe...

Borokhoz értők! Mennyibe kerülhet ez az üveg bor? Lent részletek.

Figyelt kérdés

Kicsit furcsa betűkkel van a felirat, így nem biztos, hogy pontosan fogom leírni a nevét... Bocsánat ezért.

Sorban haladok a szöveggel, ahogy a címkén szerepel:

Zuser

Weingut Paperl? Vagy Papeil?

Michaela Stiftung?

Special for friends

Hátoldalán: (Itt számomra is olvasható betűkkel volt írva ;))

Welschreisling 2011

Klassik

Erwin Sabathi

www.sabathi.com

2022. febr. 13. 16:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
;) (Nem iszom alkoholt és a családtagok sem.)
2022. febr. 13. 19:28
 12/14 A kérdező kommentje:

Amúgy hol találtatok 2021-es évjáratra vonatkozó árat?

Én nem találtam. Pár évvel ezelőtt egyszer megtaláltuk az árát, fogalmam sincs, hogy hol, de tényleg nem 3-4000 Ft volt az ára, hanem inkább 6000 körül volt akkoriban.

Ha ti megtaláltátok valahol az aktuális árát, légy szíves, küldjétek már el a linket! Előre is köszönöm!

2022. febr. 17. 09:57
 13/14 Mojjo ***** válasza:

@12: De hát te magad írtad le a kérdésben a termelő weboldalának címét :)

A besorolási rendszerüket mondjuk alighanem megváltoztatták, gondolom, ezzel együtt a dizájnt is, de a "klasszik" boros terminológiában mindig az alap, legalsó kategóriát jelenti. Mindenesetre egyetlen féle olaszrizling van a kínálatukban, szóval nem kell sokat válogatni :)

Persze más lehet a webshopos ár, meg a bolti.

2022. febr. 17. 10:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy megadtam a weboldalt, de én azon nem találom. A nyelvet sem beszélem és mivel a borokhoz sem értek, gondolom emiatt azt sem tudom, hol kell keresni.

A konkrét linket meg tudod adni?

(És jelzem, hogy én nem adtam pirosat senkinek!)

2022. febr. 17. 10:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!