Borokhoz értők! Mennyibe kerülhet ez az üveg bor? Lent részletek.
Kicsit furcsa betűkkel van a felirat, így nem biztos, hogy pontosan fogom leírni a nevét... Bocsánat ezért.
Sorban haladok a szöveggel, ahogy a címkén szerepel:
Zuser
Weingut Paperl? Vagy Papeil?
Michaela Stiftung?
Special for friends
Hátoldalán: (Itt számomra is olvasható betűkkel volt írva ;))
Welschreisling 2011
Klassik
Erwin Sabathi
www.sabathi.com
Amúgy hol találtatok 2021-es évjáratra vonatkozó árat?
Én nem találtam. Pár évvel ezelőtt egyszer megtaláltuk az árát, fogalmam sincs, hogy hol, de tényleg nem 3-4000 Ft volt az ára, hanem inkább 6000 körül volt akkoriban.
Ha ti megtaláltátok valahol az aktuális árát, légy szíves, küldjétek már el a linket! Előre is köszönöm!
@12: De hát te magad írtad le a kérdésben a termelő weboldalának címét :)
A besorolási rendszerüket mondjuk alighanem megváltoztatták, gondolom, ezzel együtt a dizájnt is, de a "klasszik" boros terminológiában mindig az alap, legalsó kategóriát jelenti. Mindenesetre egyetlen féle olaszrizling van a kínálatukban, szóval nem kell sokat válogatni :)
Persze más lehet a webshopos ár, meg a bolti.
Igen, tudom, hogy megadtam a weboldalt, de én azon nem találom. A nyelvet sem beszélem és mivel a borokhoz sem értek, gondolom emiatt azt sem tudom, hol kell keresni.
A konkrét linket meg tudod adni?
(És jelzem, hogy én nem adtam pirosat senkinek!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!