Aki kóstolta már a Viper-t,amit reklámoznak,milyen volt?
Figyelt kérdés
Nagyon vonz,lehet csak a reklám miatt,de nagyon megkóstolnám már,viszont kíváncsi vagyok véleményekre,hogy mennyire szénsavas stb.😁2021. ápr. 19. 02:36
11/13 anonim válasza:
17:30-as : De a többi cidernek legalább van valami íze ! Ennek még az sincs...
12/13 anonim válasza:
A lime nagyon rossz, de legalább egy fokkal jobb, mint az eper íz. Ezek az italok max valamivel keverve fogyaszthatók, önmagukban vallatni lehet velük. Hidegen se iható, ami bravúros.
13/13 A kérdező kommentje:
Tegnap kóstoltam hát ezek üditőnek se mennek el xdd A barackosat ki is öntöttem,a lime-ot még nagy nehezen megittam,de szörnyű tényleg mindenhogyan,mintha csak szénsavat innék
2022. máj. 17. 13:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!