Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Aki kóstolta már a Viper-t,ami...

Aki kóstolta már a Viper-t,amit reklámoznak,milyen volt?

Figyelt kérdés
Nagyon vonz,lehet csak a reklám miatt,de nagyon megkóstolnám már,viszont kíváncsi vagyok véleményekre,hogy mennyire szénsavas stb.😁
2021. ápr. 19. 02:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
egynek jo. ittam mar jobb energiaitalt is, de amugy tok jo! mennyire szensavas? hat pont mint a tobbi. meg ugy alapjaban az ize is kb. olyan mint az osszes tobbi energiaitale. hatas? hat tenyleg kicsit felporget. de amugy tok jo izre, meg lehet inni, nekem bejott
2021. ápr. 19. 09:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal a Viper nem energiaital hanem alkoholos. Az első vàlaszoló szerintem keveri a viperàval, ami egy energiaital, olcsóbb kategóriából.

Egyébként nem kóstoltam, de én is tervezem. A lime ízesítés miatt

2021. ápr. 19. 10:22
 3/13 A kérdező kommentje:

Én is úgy tudom,hogy nem energiaital😬

Engem is a lime fogott meg,mert hűtve amiatt nem lehet rossz

2021. ápr. 19. 10:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ja igen en a viperara gondoltam, bocsanat :D a viper-t meg nem kostoltam. az a baj itt gyakorin nem lehet torolni a valaszt
2021. ápr. 19. 10:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kóstoltam még, de van bennem előítélet. Elvileg ez egy cukorcefre. Azt már gyakorlatilag meg kóstoltam. Cukros víz van kierjesztve, majd leszűrve. Ugyan eredetileg fermentációval karbonizálják, az eredeti eljárás ez volna, de el nem hiszem, hogy a gyárban is így történik. Ha ezt ízesíted, akkor kvázi ez a bolti, olcsó, ízesített finomszesznek a long drink változata. Tudomásom szerint épp ezért volt nehéz engedélyeztetni Magyarországon, mivel nálunk tiltott a cukorcefre. :) Előállítást tekintve nem hinném, hogy ennél olcsóbb megoldás létezhet, úgyhogy 3 decit eladni 350-400 forintért, az hatalmas üzlet. Speciális élesztővel 24 óra alatt akár 6kg cukor kierjeszthető, sz-rni lehet ezt a cuccot ki magadból ha van egy sörgyárad... Jó ízesítéssel meg simán meglehet szerettetni a fogyasztóval, azaz olcsón és gyorsan előállítani, hatalmas haszonkulccsal, sokat eladni.
2021. ápr. 20. 07:19
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Én vettem 2 dobozzal, annyira ízlett, hogy az egyik felét kiöntöttem a csapba a másikat meg odaadtam nagybátyámnak, hátha ízlik neki .
2021. ápr. 21. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
:D És? Mit szólt hozzá?
2021. ápr. 21. 14:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem túl biztató😂
2021. ápr. 21. 15:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem... de semmivel sem kevesebb, mint a bolti cider! Az sem sok gyümölcsöt látott. Némelyiknek valóban almabor az alapja, de nálunk, Magyarországon az almabor is egyenlő (volt) a totális csórósággal. Na és isszák jóízűen, miközben meg a silány minőségű szőlőkből készült "La fiesta" borokra meg azt mondják, hogy az nagyon csöves... :D Ezt is vedelik majd, biztos lehetsz benne. - Mit iszol? - Szelcert iszok csórikám, hárdszelcert!

Nagyon menő lesz majd tőle mindenki, aki fogyasztja!

Így kell terméket pozícionálni! Amerikában a semmiből csináltak alkoholt az eltartott "született feleségek", mert már úgy voltak vele, hogy a körömlakkot is megitták (innen indult!), cukor volt, mert nem sütöttek, nehogy már... aztán ezt kell úgy eladni, hogy ez itt nem akármi, ez kedves emberek, ez A Hard Seltzer! Igyad! Jó lesz! Csipetnyi gyümölccsel... nem túl tolva, mert ma az nem menő, az menő, ha csak úgy épp hogy "oda van kenve" valami! Ha túltolnák, akkor tudod mi lenne? "Cider"! Már amit a gyártók értenek alatta... :) Az őszinte véleményem ez, a visszafogott az, amit az 5. válaszban leírtam. :D

Egy 3 decisnek a költsége házi körülmények között 24 forint, az üveg, amibe beletöltöd az 25 forint, a kupak, amit rányomsz az 7 forint! :) Erre gondolj, amikor adsz érte 400-at! OK, lehet egyszerűt és jót, azaz egyszerűen jót alkotni, na de akkor abban legyen jó az is, hogy kedvező árfekvésű, ne raboljuk már le a másikat, ennyiért a Dreher az új tip. söreit adja, sőt ennél olcsóbban, s abban van idő, van anyag, van munka, van tudás, szakértelem!

2021. ápr. 21. 17:30
 10/13 anonim ***** válasza:
14:51-es : Nem tudom, még nem bontotta ki :D
2021. ápr. 21. 20:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!