Aki kóstolta már a Viper-t,amit reklámoznak,milyen volt?
Tudtommal a Viper nem energiaital hanem alkoholos. Az első vàlaszoló szerintem keveri a viperàval, ami egy energiaital, olcsóbb kategóriából.
Egyébként nem kóstoltam, de én is tervezem. A lime ízesítés miatt
Én is úgy tudom,hogy nem energiaital😬
Engem is a lime fogott meg,mert hűtve amiatt nem lehet rossz
Nem... de semmivel sem kevesebb, mint a bolti cider! Az sem sok gyümölcsöt látott. Némelyiknek valóban almabor az alapja, de nálunk, Magyarországon az almabor is egyenlő (volt) a totális csórósággal. Na és isszák jóízűen, miközben meg a silány minőségű szőlőkből készült "La fiesta" borokra meg azt mondják, hogy az nagyon csöves... :D Ezt is vedelik majd, biztos lehetsz benne. - Mit iszol? - Szelcert iszok csórikám, hárdszelcert!
Nagyon menő lesz majd tőle mindenki, aki fogyasztja!
Így kell terméket pozícionálni! Amerikában a semmiből csináltak alkoholt az eltartott "született feleségek", mert már úgy voltak vele, hogy a körömlakkot is megitták (innen indult!), cukor volt, mert nem sütöttek, nehogy már... aztán ezt kell úgy eladni, hogy ez itt nem akármi, ez kedves emberek, ez A Hard Seltzer! Igyad! Jó lesz! Csipetnyi gyümölccsel... nem túl tolva, mert ma az nem menő, az menő, ha csak úgy épp hogy "oda van kenve" valami! Ha túltolnák, akkor tudod mi lenne? "Cider"! Már amit a gyártók értenek alatta... :) Az őszinte véleményem ez, a visszafogott az, amit az 5. válaszban leírtam. :D
Egy 3 decisnek a költsége házi körülmények között 24 forint, az üveg, amibe beletöltöd az 25 forint, a kupak, amit rányomsz az 7 forint! :) Erre gondolj, amikor adsz érte 400-at! OK, lehet egyszerűt és jót, azaz egyszerűen jót alkotni, na de akkor abban legyen jó az is, hogy kedvező árfekvésű, ne raboljuk már le a másikat, ennyiért a Dreher az új tip. söreit adja, sőt ennél olcsóbban, s abban van idő, van anyag, van munka, van tudás, szakértelem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!