Justdoit60 kérdése:
Pálinkafőzetésnél miért írnak mást?
Figyelt kérdés
Mindig tiszta körte cefrét viszek főzetni, csak körte van benne és ezt mindig közlöm is átadáskor. Azonban idáig minden bérfőző az átvételi elismervényre "vegyes" megnevezést adott, holott nem vegyes hanem körte. Ezt miért csinálják?2017. dec. 17. 00:02
1/5 anonim válasza:
A mennyiségtől függ szerintem. Mert ha pl csak 25L cefréd van, akkor azt nem lehet tisztán kifőzni, egyszerűen nincs meg a mennyiség. Emiatt más cefréjével összeöntik.
De amúgy szerintem a legegyszerűbb ha felhívsz egy pálinkafőzőt és megkérdezed :)
2/5 A kérdező kommentje:
Most pl 400 liter volt, ezt nem kell összeönteni.
2017. dec. 17. 00:29
3/5 anonim válasza:
"De amúgy szerintem a legegyszerűbb ha felhívsz egy pálinkafőzőt és megkérdezed :)"
4/5 anonim válasza:
Én a körtét kimagozom és úgy viszem a cefrét. Amúgy meg ellopják a körtét, megfőzik maguknak te pedig almából készült vegyes pálinkát kapsz körte aromával, sok főző csinálja ezt.
5/5 anonim válasza:
Igen, biztos ellopják valakinek a cefréjét, amiből nem is tudni, hogy milyen pálinka lesz, s ezzel az egésszel kockáztatnák a főzdék a jó hírűket. Szeretem az ilyen összeesküvés elméleteket. S mikor öntik hozzá az almához a körte aromát, amikor végig ott van a cefre tulajdonosa is?
Amúgy szerintem az egyszerűség végett, neked hátrányod nem származik ebből, s neki így könnyebb. Amúgy én is megfigyeltem ezt a számlákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!