Sok ember miért issza édesítőszerrel a kávét cukor helyett?
Figyelt kérdés
szept. 2. 16:29
11/22 anonim válasza:
Mert nem tudják, hogy az édesítőszerek mérgezők.
12/22 anonim válasza:
11. Ha nem értesz valamihez, minek szólsz hozzá? Vannak olyan mesterséges édesítőszerek, amelyeket extrém mennyiségben fogyasztva megbetegítenek. Ez igaz. De ahhoz napi 30-40 kilogrammot kellene bevinned. A legtöbb ártalmatlan.
13/22 anonim válasza:
Amúgy megkérdezném azoktól, akik egészségtelennek tartják az édesítőszereket, hogy isztok alkoholt? Netán töményet? Cigiztek? Mozogtok rendszeresen? Cukrot, sót, zsírt csak minimális mértékben visztek be? 6-os voltam.
14/22 anonim válasza:
#13 A felsoroltak közül a cigit leszámítva (?) egyik sem annyira veszélyes, mint a műanyagok, köztük az édesítőszerek.
15/22 anonim válasza:
Az édesítőszerek NEM műanyagok.
De ga igen, akkor a kristálycukor is az.
16/22 anonim válasza:
Én a teát, kávét kizárólag azért iszom édesítővel és nem cukorral, mert a cukortól rossz lesz a szám íze (szaga), édesítőszernél ezt nem tapasztalom.
17/22 anonim válasza:
Van, aki azért, mert -sajnos- ma már a cukor esetenként drágább, mint az édesítőszer. Van, akinek még ez a kicsi is számít. :(
18/22 anonim válasza:
6/17-nek. Bizony,a cukor károsabb,mint a só. :(
19/22 anonim válasza:
#18 Sem a cukor, sem a só nem káros, sőt, mindkettő létfontosságú az emberi szervezet számára, ellentétben az édesítőszerekkel. A túl sok cukor, illetve só az, ami káros, de a világon bármi káros, ha túl sokat eszünk belőle.
20/22 anonim válasza:
#18 Az édesítőszerekről beszéltem (#6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!